ΕΛΛΑΔΑ

Από «οικονομικές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες» τα €1,5 εκατ. λέει τώρα ο πρώην παίχτης ριάλιτι

Από «οικονομικές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες» τα €1,5 εκατ. λέει τώρα ο πρώην παίχτης ριάλιτι
Εισβολή στο Εφετείο: Ο δικηγόρος του πρώην παίχτη ριάλιτι αποκάλυψε την υπερασπιστική «γραμμή» του πρώην παίχτη ριάλιτι
ΙΝΤΙΜΕ

Εισβολή στο Εφετείο: Ο δικηγόρος του πρώην παίχτη ριάλιτι αποκάλυψε την υπερασπιστική «γραμμή» του πρώην παίχτη ριάλιτι

Μυστήριο παραμένει η υπόθεση με τον 33χρονο πρώην παίχτη ριάλιτι ο οποίος μετά την «εισβολή» του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών το περασμένο Σάββατο (13/08), βρέθηκε να έχει στο αυτοκίνητό του 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά.

Για πρωτοφανή υπόθεση και ένα «σπάνιο φαινόμενο παράδοσης χρημάτων και ναρκωτικών στο Εφετείο» έκανε λόγο ο δικηγόρος του 33χρονου, Αντώνης Παπαϊωαννίδης κάνοντας λόγο για «έναν άνθρωπο σε μια τραγική ψυχιατρική κατάσταση πέραν του ότι ήταν σωματικά καταβεβλημένος καθώς ήταν στο χώρο των ναρκωτικών ως χρήστης».

Όπως είπε στον Alpha την Κυριακή ο δικηγόρος του 33χρονου «η ποσότητα των ναρκωτικών που παραδόθηκε δεν συνάδει με τα χρήματα που παραδόθηκαν. Η ΕΛΑΣ λέει ότι είναι πηγή ναρκωτικών αλλά μιλάμε για μια δικογραφία που δεν έχει καμία μαρτυρία ή παρακολούθηση για διακίνηση ναρκωτικών».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «καθοριστική» την Τρίτη (16/08) «καθώς θα μαζέψουμε αποδείξεις για ένα μεγάλο μέρος του ποσού που προκύπτει η νόμιμη πηγή του καθώς αφορά αγοραπωλησίες και αποταμιεύσεις όλης της οικογένειας» προσθέτοντας ότι ο πρώην παίχτης ριάλιτι και η οικογένειά του «είχαν μεγάλη οικονομική επιφάνεια».

Υποστηρίζοντας το σκεπτικό της γραμμής της υπεράσπισης του 33χρονου ο δικηγόρος του είπε ότι «δεν είναι και τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για άμεση κράτησή του στο Δαφνί. Συνήθως οι διακινητές ναρκωτικών κρατούνται είτε σε τμήμα είτε στη ΓΑΔΑ. Το να εισαχθεί υποδηλώνει αφενός την εξάρτησή του και αφέτερου τα ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Σημειώνεται ότι για αύριο, Τρίτη (16/08) είναι προγραμματισμένη η απολογία του 33χρονου χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν αυτό θα γίνει με μεταγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων είτε αν θα είναι ο ανακριτής που θα μεταβεί στο Δαφνί για τη λήψη της απολογίας.

Στον Alpha παρουσιάστηκε, επίσης, η κατάθεση του ειδικού φρουρού που ήρθε πρώτος, το μεσημέρι του Σαββάτου, αντιμέτωπος με τον 33χρονο όταν «εισέβαλε» στο Εφετείο:

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του εφετείου Αθηνών. Στις 8:40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου αυτοκίνητο μάρκας Nissan και χρώματος λευκού χωρίς να σταματήσει στο σήμα ελέγχου που έκανα. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και μου είπε ότι ήθελε να πάει στη φυλακή. Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε πως δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα που είναι η γυναίκα του μου είπε ότι δεν έχει σχέση και ότι έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε στο όχημά του στο οποί είχε εντός αρκετά πράγματα».

Σχετικές ειδήσεις