ΕΛΛΑΔΑ

Μπόρις Τζόνσον: Οργή στη Βρετανία για τις διακοπές του στην Ελλάδα

Μπόρις Τζόνσον
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον
Peter Nicholls/Pool via AP

Μπόρις Τζόνσον: Ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά οι συμπατριώτες του είναι έξαλλοι με τη στάση του...

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός δέχεται πυρά τόσο από τον Τύπο, όσο και από το κόμμα των Εργατικών.

Μάλιστα, στην Daily Mail αναδημοσιεύονται βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα με σχόλια όπως ότι «ηγείται μιας κυβέρνησης φάντασμα».

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος των Εργατικών, μίλησε στον Independent και υποστήριξε πως όλα εντάσσονται στο πλαίσιο «ενός μεγάλου πάρτι που οδηγεί τη χώρα σε ένα κύμα ακρίβειας με ευθύνη των Τόρις».

Ο Μπόρις Τζόνσον, πάντως, δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα καθώς τρέφει μεγάλη αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό, γνωρίζει αρχαία ελληνικά ενώ ο πατέρας του διατηρεί εξοχική κατοικία στο Πήλιο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, πάντως, δεν πτοήθηκε από την κριτική και σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει τις διακοπές του στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Εύβοια και την Κάρυστο.