ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη 49χρονη

Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη 49χρονη
Στη φυλακή καταλήγει ο 50χρονος άνδρας που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Μεσσήνη: Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 50χρονος άνδρας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του την περασμένη Παρασκευή.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 50χρονος άνδρας θα οδηγηθεί στη φυλακή για την επίθεση με το καυστικό υγρό στη 49χρονη, πρώην σύζυγό του, στη Μεσσήνη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (10/8).

Η άτυχη γυναίκα, που έπεσε θύμα της επίθεσης, δίνει μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να σωθεί το δεξί της μάτι με γιατρούς και νοσηλευτές να είναι αισιόδοξοι και να κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό άνθρωπο.

Από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης αν και τα λόγια του δείχνουν μετάνοια, δεν έδρασε εν βρασμώ αλλά προετοίμαζε την επίθεση εδώ και 3 ημέρες.

Η 49χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, δε δέχεται τη συγγνώμη του άνδρα της και συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της για την αποκατάσταση της υγείας της.

«Δεν τον θεωρούσα ικανό, τώρα δεν ξέρω τι του γύρισε το μυαλό. Ποτέ δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι δεν θα είμαστε μαζί», δήλωσε στο Star η 49χρονη τα προηγούμενα 24ωρα.