ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος σε πιτσαρία: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ αστυνομικούς για 800€

Τρόμος σε πιτσαρία: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ αστυνομικούς για 800€

Ξύπνησαν οι εφιαλτικές μνήμες του μακελειού στου Ρέντη το 2011.

Τότε, που είχαν πέσει νεκροί από τα καλάσνικοφ αδίστακτων ληστών, δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο συνάδελφοι τους.

Χθες το βράδυ στην περιοχή του Ζωγράφου, όλα έδειχναν ότι το ίδιο έργο θα παιχτεί σε επανάληψη.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι μετέβησαν σε πιτσαρία, όπου γινόταν ληστεία, δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ. Οι σφαίρες καρφώθηκαν πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, αλλά και στην μία υπηρεσιακή τους μοτοσικλέτα!

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ οι αδίστακτοι κακοποιοί διέφυγαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, πεζοί στην Πολυτεχνειούπολη.

Ληστές... αποφασισμένοι για όλα

Στις δέκα και μισή χθες το βράδυ τρεις κουκουλοφόροι ληστές οπλισμένοι με δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι μπήκαν σε πιτσαρία στην οδό Κουσίδου, ενώ ένας συνεργός τους έμεινε έξω από το κατάστημα, παίζοντας τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τον έναν υπάλληλο, ενώ τον άλλο που βρισκόταν στο κατάστημα εκείνη την ώρα τον χτύπησαν με την λαβή του πιστολιού στο κεφάλι.

Οι δράστες άρπαξαν από το ταμείο 800 ευρώ και βγήκαν έξω. Εκείνη την στιγμή περνούσαν τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι μόλις πλησίασαν την πιτσαρία, δέχτηκαν «βροχή» από σφαίρες.

Αμέσως καλύφθηκαν πίσω από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ οι ληστές έριξαν και δεύτερη ριπή με τα καλάσνικοφ, χωρίς όμως ευτυχώς να τους τραυματίσουν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, οι κακοποιοί όμως κατάφεραν να ξεφύγουν...

Ο τραυματίας υπάλληλος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, οι κακοποιοί με τα καλάσνικοφ να είναι οι ίδιοι οι οποίοι είχαν ληστέψει κοσμηματοπωλείο την προηγούμενη Τετάρτη στην ίδια περιοχή.

Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για την σύλληψη τους, αφού είναι βαριά οπλισμένοι, αλλά και άκρως επικίνδυνοι...