ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον 24χρονο σύντροφό της μια 17χρονη

Χαλκιδική: Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον 24χρονο σύντροφό της μια 17χρονη
pixabay

Χαλκιδική: Νέο περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας. Η 17χρονη βίωνε έναν εφιάλτη δίπλα στον 24χρονο σύντροφό της.

Ένα ακόμα περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας συνέβη στη Χαλκιδική με θύμα μια 17χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε στις αρχές ότι ο πρώην 24χρονος σύντροφός της, δε δεχόταν ότι ήθελε να τερματίσουν τη σχέση τους.

Οι δύο νέοι είχαν γνωριστεί πριν περίπου 6 μήνες σύμφωνα με τα όσα είπε η κοπέλα στο grtimes.gr. Η ίδια δήλωνε ερωτευμένη μαζί του και είχε ενημερώσει τη μητέρα της για αυτή τη σχέση μιας και η ίδια ήταν ανήλικη.

Ο 24χρονος φαίνεται να είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της 17χρονης, ωστόσο ο ενθουσιασμός έγινε απογοήτευση και αποφάσισε να του ζητήσει να χωρίσουν.

«Άλλαξαν κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και του ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε», εξηγεί η 17χρονη.

Ο νεαρός αναρτούσε στον δικό της λογαριασμό αποσπώντας τους κωδικούς με πονηρό τρόπο και κοινοποιούσε βίντεο με ερωτικές προσωπικές στιγμές.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προδόθηκαν τα συναισθήματα μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Για την υπόθεση μίλησε στο grtimes.gr o δικηγόρος της 17χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.