ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία στη Σκιάθο: Φίλος του 55χρονου μιλά στο Newsbomb.gr - «Δεν το περιμέναμε από αυτόν»

Αυτοκτονία στη Σκιάθο: Φίλος του 55χρονου μιλά στο Newsbomb.gr - «Δεν το περιμέναμε από αυτόν»
Σκιάθος: Η αυτοκτονία του 55χρονου επιχειρηματία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Σκιάθος: Η αυτοκτονία του 55χρονου επιχειρηματία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σκιάθου η αυτοκτονία του 55χρονου επιχειρηματία με τον φίλο του, Νίκο Τζούμα, να μιλάει στο Newsbomb.gr για την τραγική αυτή υπόθεση.

Αρχικά ο κ. Τζούμας διευκρίνισε ότι τον άτυχο 55χρονο δεν βρήκαν νεκρό τα παιδιά του αλλά ένας Άγγλος τουρίστας ο οποίος έτυχε να περνάει από το εξοχικό που είχε ανακαινίσει πρόσφατα ο επιχειρηματίας.

«Τον βρήκε κρεμασμένο σε δέντρο κοντά στο μπαλκόνι του σπιτιού» είπε ο κ. Τζούμας στο Newsbomb.gr επιβεβαιώνοντας ότι ο 55χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Στην ερώτηση αν ισχύουν τα όσα ακούγονται για οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 55χρονος, ο κ. Τζούμας απαντά «όλοι δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα; Τι ανοίγματα είχε, αν αυτό που ακούγεται με την τοκογλυφία, που δεν νομίζω να ισχύει, δεν το ξέρω».

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό ο φίλος του επιχειρηματία

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω» προσθέτει.

Περιγράφοντας, τέλος, τον άτυχο επιχειρηματία κάνει λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπος με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν στην κοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις