ΕΛΛΑΔΑ

Σκιάθος: Τι έγραψε στο σημείωμά του ο 55χρονος αυτόχειρας – Το μήνυμα για τα παιδιά του

Σκιάθος: Τι έγραψε στο σημείωμά του ο 55χρονος αυτόχειρας – Το μήνυμα για τα παιδιά του
Κανείς στην Σκιάθο δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 55χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Κανείς στην Σκιάθο δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 55χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Σκιάθου τις εξελίξεις γύρω από την αυτοκτονία του 55χρνου επιχειρηματία τον οποίο βρήκε κρεμασμένο σε δέντρο ένας Άγγλος τουρίστας ο οποίος έτυχε να περνάει έξω από το εξοχικό του.

Οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gegonota.news αναφέρουν ότι ήταν τα χρέη και τα δάνεια που οδήγησαν τον 55χρονο στο να προχωρήσει στην αυτοκτονία.

Κατά την ίδια πηγή αυτό αναφερόταν και στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 55χρονος και στο οποίο ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο 55χρονος φέρεται να ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα τρία παιδιά του που ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.

Αυτοκτονία στη Σκιάθο: Φίλος του 55χρονου μιλά στο Newsbomb.gr

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό φίλος του επιχειρηματία που μίλησε στο Newsbomb.gr

Ο ίδιος, μάλιστα,είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω» προσθέτει.

Περιγράφοντας, τέλος, τον άτυχο επιχειρηματία κάνει λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπος με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν στην κοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις