ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Μάγγας στο Newsbomb.gr: Ντροπή να διαδίδουν τέτοια ψέματα – Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου

Γιώργος Μάγγας στο Newsbomb.gr: Ντροπή να διαδίδουν τέτοια ψέματα – Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου
Ο Γιώργος Μάγγας.

Για τα fake news που αφορούσαν στον θάνατό του μίλησε στο Newsbomb.gr ο «βασιλιάς» του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας - Χαρακτήρισε ντροπή τα όσα γράφτηκαν 

«Ρε παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Δεν ντρέπονται λίγο με αυτά που γράφουν. Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Εγώ τον Μπιμπίλα ούτε που τον ξέρω».

Με τα λόγια αυτά ο «βασιλιάς» του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας σχολίασε τα πρόσφατα fake news που τον ήθελαν νεκρό ενώ φανερά ενοχλημένος δήλωσε ότι έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνά του, από συγγενείς και φίλους.

«Όλοι όσοι με αγαπούν ανησύχησαν», πρόσθεσε ο Γιώργος Μάγγας. Επίσης με χιούμορ σημείωσε: «Σας περιμένω στη Λιβαδειά για να σας παίξω κλαρίνο και να φάμε».

Ζήτησε συγγνώμη ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ψευδής η είδηση για τον θάνατο του μουσικού Γιώργου Μάγκα που πριν από λίγο ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. Ο κ. Μπιμπίλας επανήλθε με νεότερη ανάρτηση ζητώντας συγγνώμη για τη λάθος πληροφόρηση.

Η ανάρτηση του κ. Μπιμπίλα έχει ως εξής: «Ζητώ συγγνώμη για μία ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγκα. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγκας ζει!!!»

Με την σειρά του ο γιος του Γιώργου Μάγγα, Σάκης, έκανε την παρακάτω ανάρτηση: