ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ανεξέλεγκτα τα αδέσποτα στο Δίστομο - Αγέλη επιτέθηκε σε γιατρό

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ανεξέλεγκτα τα αδέσποτα στο Δίστομο - Αγέλη επιτέθηκε σε γιατρό
Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε γιατρό
Pixabay

Τα τρία άγρια σκυλιά κυνήγησαν τον γιατρό και του επιτέθηκαν βίαια σκίζοντας το παντελόνι του και τραυματίζοντας τον στο πόδι - Η απάντηση του δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, Ιωάννη Σταθά

Άγρια επίθεση αγέλης σκύλων δέχθηκε γιατρός στο Δίστομο Βοιωτίας.

Η επίθεση με θύμα τον γιατρό του κέντρου υγείας Διστόμου σημειώθηκε την Τρίτη στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 όταν του όρμησαν άγρια σκυλιά.

Με τραύματα στο πόδι

Τα τρία άγρια σκυλιά κυνήγησαν τον γιατρό και του επιτέθηκαν βίαια σκίζοντας το παντελόνι του και τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Ο γιατρός, φανερά αγανακτισμένος από την αδιαφορία του δήμου μίλησε στο Newsbomb.gr για τον εφιάλτη που έζησε. «Τα σκυλιά περιφέρονται στον προαύλιο χώρο του κέντρου υγείας του Διστόμου καθημερινά. Έχουμε ενημερώσει τον δήμο από τις 05 Σεπτεμβρίου 2022 για την κατάσταση που επικρατεί αλλά κανείς δεν έχει κάνει κάτι. Εχθές εφημέρευα και όπως έφευγα τα σκυλιά μου επιτέθηκαν τραυματίζοντάς με στο πόδι. Αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να ερχόμαστε στη δουλειά μας με ασφάλεια».

Οι φωτογραφίες μετά την επίθεση που δέχτηκε ο γιατρός από τα άγρια σκυλιά:

Ο δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, Ιωάννης Σταθάς, ανέφερε στο Newsbomb.gr ότι «απομακρύνθηκαν τα δύο σκυλιά, τα οποία ανήκουν σε κτηνοτρόφο. Τον είχαμε ενημερώσει πολλάκις (σ.σ. τον κτηνοτρόφο) να έρθει να τα πάρει. Το τρίτο σκύλο τον αφήσαμε εκεί, καθώς το σιτίζουν οι γιατροί του κέντρου υγείας Διστόμου εδώ και πολλά χρόνια», είπε και συνέχισε διευκρινίζοντας πως σαν δήμος έχει εγκαταστάσεις για τα αδέσποτα σκυλιά καθώς όπως ανέφερε «σιτίζουμε 220 σκυλιά αδέσποτα τα οποία μας κοστίζουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνουμε».

Σχετικές ειδήσεις:

Βόλος: Σκύλος επιτέθηκε σε 40χρονο - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

Επίθεση σκύλων σε 34χρονη: Εργαζόμενη της περιοχής μιλάει για το πρόβλημα με τα αδέσποτα

Επίθεση σκύλου σε 34χρονη: Ξεσπά ο σύζυγός της - «Δεν επενέβη ποτέ η αστυνομία»