ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον «Ψευτογιατρό» - Έλεγε ότι θα ανοίξει κλινική με τις ευλογίες του Βατικανού

Νέες αποκαλύψεις για τον «Ψευτογιατρό» - Έλεγε ότι θα ανοίξει κλινική με τις ευλογίες του Βατικανού
Ο Dr Kontos προσπαθούσε να εξαπατήσει και γιατρούς
Glomex

Σύμφωνα με μάρτυρες που κατέθεσαν στη δίκη, ο Dr Kontos έψαχνε επενδυτές προκειμένου να ανοίξει κλινική στη Γλυφάδα.

Νέες μαρτυρίες ήρθαν στη δημοσιότητα για τη δράση του «ψευτογιατρού».

Όπως φαίνεται, ακόμα και επενδυτές προκειμένου να ανοίξει κλινική στη Γλυφάδα υπό την αιγίδα του Βατικανού φέρεται να έψαχνε ο αποκαλούμενος «ψευτογιατρός», που δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες.

Γιατροί που επιχείρησε να εξαπατήσει ο κατηγορούμενος κατέθεσαν ότι ο Dr Kontos θα έφτιαχνε την κλινική και τους προσέγγιζε για να τους προσφέρει θέσεις εργασίας.

Ένας μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κόντος μου είπε ότι θα φτιάξει την κλινική αυτή, εγώ θα αναλάμβανα τη διεύθυνση της νευροχειρουργικής της κλινικής, ενώ τα μηχανήματα επρόκειτο να τα προμηθευτεί από την Ιταλία και τη Γερμανία. Υπεύθυνος όλου του εγχειρήματος για τη δημιουργία της κλινικής στην Ελλάδα, κατ’ εντολή του Βατικανού ήταν ο ίδιος ο Κόντος.»

Ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι μεταξύ των ασθενών του ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο Ότο Ρεχάγκελ και η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Ο Κόντος έδινε οδηγίες για κάποιους ασθενείς στο κέντρο ή συνόδευε ασθενείς για τις θεραπείες. Μία, δε, ασθενής εξ αυτών, η οποία αναφέρθηκε και εντός του διαγνωστικού κέντρου ήταν η τέως σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς», ανέφερε ο μάρτυρας.

Η δίκη του κατηγορούμενου «ψευτογιατρού» συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.