ΕΛΛΑΔΑ

Λίμνη Κρεμαστών: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη - Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα

Λίμνη Κρεμαστών: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη - Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα
Έρευνες για την 48χρονη στη Λίμνη Κρεμαστών
tvStar

Συνεχίζεται το θρίλερ με την επιχείρηση εντοπισμού της 48χρονης στη Λίμνη Κρεμαστών. Οι έρευνες θα συνεχιστούν τη Δευτέρα το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την επιχείρηση εντοπισμού της 48χρονης στη Λίμνη Κρεμαστών για τέταρτη ημέρα. Η γυναίκα που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/9), είχε αφήσει το αυτοκίνητό της στην γέφυρα πάνω από τη λίμνη.

Από το πρωί της Κυριακής (25/9) βατραχάνθρωποι βουτούσαν σε βάθος 90 μέτρων για να εντοπίσουν ένα ύποπτο εύρημα, που φαινόταν σαν ανθρώπινο σώμα. Τελικά, το αντικείμενο που εντοπίστηκε αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για άνθρωπο.

Οι έρευνες λίγο μετά τις 6 περίπου το απόγευμα της Κυριακής διακόπηκαν καθώς η δύση του ηλίου δεν επιτρέπει τη συνέχιση της επιχείρησης εντός της Λίμνης και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας.

Για την επιχείρηση εντοπισμού της 48χρονης παραχωρήθηκε στις αρχές το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την ονομασία Sonar, το οποίο εντόπισε και το ύποπτο εύρημα.

Στο κατάστημα που βρίσκεται στη λίμνη και το έχουν αποκλείσει για το κοινό οι αρχές βρίσκεται και ο σύζυγος της 48χρονης.

Το σημείωμα που εντείνει τον φόβο για αυτοκτονία

Η 48χρονη αγνοούμενη φέρεται να άφησε σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητό της με οδηγίες στη μητέρα και τον σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της.

Ακόμα φέρεται να παρακαλούσε -σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη – να της κάνουν ευθανασία.

Είχε καταγγείλει τον σύζυγό της

Η 48χρονη φέρεται να είχε πάει τις προηγούμενες ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα του Καρπενησίου και να είχε καταθέσει μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό έπειτα από έντονο μεταξύ τους καβγά.

Μετά τη μήνυση οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγό της, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.