ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Ο πατέρας της 48χρονης είχε αυτοκτονήσει στο σημείο των ερευνών - Νέο βίντεο από τη λίμνη

Ευρυτανία: Ο πατέρας της 48χρονης είχε αυτοκτονήσει στο σημείο των ερευνών - Νέο βίντεο από τη λίμνη
Glomex

Ευρυτανία: Νέα ντοκουμέντα ήρθαν στο φως από τις έρευνες του σόναρ στη Λίμνη Κρεμαστών, με την αυτοκτονία του πατέρα της να συγκλονίζει.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχετικά με τη 48χρονη Ευρυδίκη που αγνοείται από την προηγούμενη Πέμπτη σε περιοχή της Ευρυτανίας.

Σε αυτό φαίνεται η 48χρονη να οδηγεί το αυτοκίνητό της προς τη λίμνη, ενώ στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό προβλήθηκαν και ντοκουμέντα από τα ευρήματα του σόναρ στα νερά της λίμνης.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star, το εύρημα ήταν λευκό και το σχήμα του θύμιζε τόξο. Αυτό, όμως, που έχει συγκλονίσει τους πάντες είναι η αποκάλυψη για την αυτοκτονία του πατέρα της 48χρονης με έναν τρόπο που προσομοιάζει σε τυχόν αυτοχειρία και από την ίδια.

Το εύρημα από το σόναρStar TV

Κάτοικος της περιοχής υποστήριξε πως ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει στο ίδιο ακριβώς σημείο. Όσο για τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 48χρονης, είναι από το πρωί ως το βράδυ στο σημείο των ερευνών αλλά δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωί της Τρίτης ένα τελευταίας τεχνολογίας υποβρύχιο drone θα «σκανάρει» και πάλι τον βυθό της λίμνης Κρεμαστών έτσι ώστε να βοηθήσει στο έργο των δυτών.

Όσο, ωστόσο, περνούν οι ώρες και οι ημέρες οι συγγενείς της Ευρυδίκης αρχίζουν να απογοητεύονται. Οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή η 48χρονη γυναίκα έχουν μειωθεί αισθητά και πλέον οι άνθρωποι ζουν ένα ατελείωτο μαρτύριο, γεμάτο αγωνία και ερωτήματα.

Στενή φίλοι της γυναίκας, ανέφεραν πως επρόκειτο για έναν άνθρωπο έξω καρδιά, χαρούμενο και επικοινωνιακό. «Ελπίζουμε γρήγορα να γυρίσει κοντά μας», δηλώνουν συγκινημένοι στην κάμερα του Star. Μια από τις συναδέλφους της 48χρονης, μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια υποστήριξε πως όλοι γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η φίλη τους, δεν περίμεναν όμως και μια τέτοια εξέλιξη…