ΕΛΛΑΔΑ

Λασίθι: Επιτέθηκαν σε αστυνομικό μέσα σε συνεργείο – Πήγε να φτιάξει την μοτοσικλέτα

Λασίθι: Επιτέθηκαν σε αστυνομικό μέσα σε συνεργείο – Πήγε να φτιάξει την μοτοσικλέτα
Intime News

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λασίθι όταν τέσσερα άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικό μέσα σε συνεργείο.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ο 37χρονος αστυνομικός πήγε σε συνεργείο στη Νεάπολη προκειμένου να φτιάξει την υπηρεσιακή του μηχανή.

Την ώρα που βρισκόταν στο συνεργείο φτάνει ένας 67χρονος κτηνοτρόφος και αρχίζει να επιτίθεται λεκτικά στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τις θέσεις πάρκινγκ.

Τότε, ο αστυφύλακας προκειμένου να ηρεμίσει να πνεύματα ανέφερε την ιδιότητά του ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ότι εξόργισε τον κτηνοτρόφο ο οποίος αρχικά του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια ειδοποίησε τους δύο γιους του. Όταν οι δύο γιοι έσπευσαν στο σημείο άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 37χρονο αστυνομικό τραυματίζοντάς τον.

Δείτε φωτογραφίες

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία με τους αστυνομικούς να φτάνουν σε ελάχιστο χρόνο στο συνεργείο και να συλλαμβάνουν τους εμπλεκόμενους.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου καταδικάζοντας την «άνανδρη, θρασύδειλη και απρόκλητη επίθεση» σε βάρος του αστυνομικού λέγοντας παράλληλα πως «οι παραβατικές συμπεριφορές ορισμένων κτηνοτρόφων που λυμαίνονται τον τόπο μας δεν κάμπτουν το ηθικό μας ούτε μπορούν να προκαλέσουν φόβο για το έργο μας. Η ατιμωρησία συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων οι οποίοι παραμένουν αμετανόητοι για τις πράξεις τους μας πεισμώνει και συνεχίζουμε πιο δυνατοί. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε απέναντι σε όσους θέλουν μια απροστάτευτη κοινωνία χωρίς ασφάλεια και κράτος δικαίου. Επίσης θα στηρίξουμε τον συνάδελφο και θύμα της επίθεσης σε κάθε ποινική διαδικασία έως ότου τιμωρηθούν οι δράστες. Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση στον μάχιμο συνάδελφο και να επανέλθει σύντομα στα καθήκοντά του».