ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Καβάλα: «Έλα στο μαντρί, σκότωσα τη γυναίκα και το παιδί», είπε ο δράστης σε τηλεφώνημα

Έγκλημα στην Καβάλα: «Έλα στο μαντρί, σκότωσα τη γυναίκα και το παιδί», είπε ο δράστης σε τηλεφώνημα
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Καβάλα: Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες από το άγριο φονικό που έγινε το πρωί της Παρασκευής. Ο 56χρονος τηλεφώνησε σε ξάδερφό του λίγο πριν αυτοκτονήσει και τον ενημέρωσε για τη δολοφονία της συντρόφου και του παιδιού του.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την τραγωδία στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος άνδρας σκότωσε την 30χρονη σύντροφό του και το 1,5 έτους παιδί τους ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, μετέπειτα αυτόχειρας, τηλεφώνησε σε έναν ξάδερφό του και του αποκάλυψε την πράξη του.

«Έλα στο μαντρί, σκότωσα τη γυναίκα και το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά με τον άνδρα που άκουσε σοκαρισμένος αυτή τη φράση να ενημερώσει αμέσως τις Αρχές.

Η Αστυνομία έσπευσε στους στάβλους του 56χρονου, όπου αντίκρισε τα τρία πτώματα καθώς μετά τη δολοφονία της συντρόφου και του παιδιού του, ο 56χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο δράστης και η γερμανικής καταγωγής σύντροφός του είχαν αντιδικία για την επιμέλεια του παιδιού.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως πριν από μερικά 24ωρα είχαν δικαστήριο για το θέμα ενώ οι διαμάχες τους ήταν καθημερινές. Ο 56χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι του παππού της 30χρονης και να έσυρε την ίδια και το παιδί μέχρι τον τόπο της τραγωδίας. Εκεί, φέρεται να σκότωσε πρώτα το παιδί, έπειτα τη γυναίκα και τελικά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 56χρονο δεν υπάρχει κανένα ιστορικό ψυχικής πάθησης, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ ως τώρα τις Αρχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα παρουσιαζόταν έξαλλος με την 30χρονη καθώς υποστήριζε ότι εκείνη προετοίμαζε τη φυγή της για τη Γερμανία, μαζί με το παιδί…

Σχετικές ειδήσεις