ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Καβάλα – Ρεπορτάζ Newsbomb: Τι λένε κάτοικοι του χωριού για τον δράστη και αυτόχειρα

Έγκλημα στην Καβάλα – Ρεπορτάζ Newsbomb: Τι λένε κάτοικοι του χωριού για τον δράστη και αυτόχειρα

Για τον χαρακτήρα του δράστη και αυτόχειρα του εγκλήματος στην Καβάλα που συγκλονίζει την περιοχή αλλά και το πανελλήνιο μίλησαν στο Newsbomb.gr κάτοικοι του χωριού Λεκάνη.

«Ήταν όλη μέρα στο βουνό, οι κοινωνικές του επαφές ήταν ελάχιστες» αναφέρει για τον δράστη και αυτόχειρα του εγκλήματος στην Καβάλα, ο Κωνσταντίνος Αγαθάκης, κάτοικος του χωριού Λεκάνη Καβάλας στο Newsbomb.gr.

Ο Κωνσταντίνος Αγαθάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την οικογενειακή τραγωδία ενώ επεσήμανε ότι ο δράστης και αυτόχειρας φοβόταν ότι θα χάσει την επιμέλεια του γιου του καθώς ανέμενε με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου.

«Οι κοινωνικές του επαφές ήταν ελάχιστες»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία η 31χρονη, είχε δηλώσει ότι θα πάει στη Γερμανία γιατί πρόσφατα πέθανε ο πατέρας της για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες. Ο κτηνοτρόφος όμως θεωρούσε πως θα έπαιρνε μαζί της το παιδί και εκείνος δεν θα το ξαναέβλεπε.

Ο ίδιος αναφέρει ότι πριν τη γέννηση του παιδιού η σχέση του ζευγαριού ήταν αρμονική και πως δεν είχε ακουστεί στο χωριό να έχουν προβλήματα. Σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα του δράστη και αυτόχειρα τονίζει πως ήταν ένας άνθρωπος που περνούσε όλη τη μέρα στο βουνό καθώς είχε κοπάδι με εκατοντάδες ζωντανά και πως οι κοινωνικές του επαφές ήταν ελάχιστες.

«Αγαπούσε και φρόντιζε το παιδί της»

Επίσης κάτοικος της Λεκάνης Καβάλας, ο Χαράλαμπος Αδαμίδης λέει στο Newbomb.gr πως ο δράστης ήταν ήσυχος, «δεν είχε δώσει δικαιώματα στο χωριό. Δεν είχε όμως σχέσεις πολλές με το χωριό».

Αναφέρει ότι οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και κυρίως το τελευταίο διάστημα με αφορμή την επιμέλεια του παιδιού. Για την κοπέλα, ο κάτοικος, αναφέρει ότι ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, χαμογελαστή, κοινωνική αγαπούσε την κτηνοτροφία και βοηθούσε συχνά τον δράστη και αυτόχειρα στην κτηνοτροφική του μονάδα.

Αγαπούσε και φρόντιζε το παιδί της και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούσαν στο χωριό θα έφευγε για τη Γερμανία και αυτό ήταν που θόλωσε το μυαλό του δράστη.

«Προτού με πάρει άκουσα δυο σφαίρες, όταν το έκλεισε και την τρίτη»

Μιλώντας σε τοπικά μέσα, ο ξάδερφός του αναφέρει ότι αφού σκότωσε τη σύντροφο και το παιδί του, τον πήρε τηλέφωνο. Αμέσως μετά άκουσε και τον πυροβολισμό της αυτοκτονίας. «Με πήρε και μου είπε «Έλα στο μαντρί δυο τρεις φορές. Προτού με πάρει άκουσα δυο σφαίρες. Νόμιζα ότι είναι κυνηγοί. Μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο. Μου λέει έλα στο μαντρί και μου το κλείνει. Με το που ξεκίνησα να έρθω άκουσα και τον τρίτο πυροβολισμό».

Σχετικές ειδήσεις

Έγκλημα στην Καβάλα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του θύτη - «Ήταν τρελός, δεν είχαμε επαφές»

Καβάλα: Σκότωσε μητέρα και παιδί επειδή πίστευε ότι θα φύγουν στη Γερμανία

Έγκλημα στην Καβάλα: «Έλα στο μαντρί, σκότωσα τη γυναίκα και το παιδί», είπε ο δράστης σε τηλεφώνημα