ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος μοντέλου στους Αγίους Θεοδώρους - Μαρτυρία: «Η μαμά της είπε να της δώσω το τελευταίο φιλί»

Θάνατος μοντέλου στους Αγίους Θεοδώρους - Μαρτυρία: «Η μαμά της είπε να της δώσω το τελευταίο φιλί»
Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 43χρονη.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο νεαρής γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

To τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, συγγενείς και φίλοι στη Χρύσα Πρωτόπαπα - Μπενίκου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

«Με πήρε η μαμά της και μου είπε να πας να της δώσεις το τελευταίο φιλί», είπε συντετριμμένη οικογενειακή φίλη της 43χρονης.

Φανερά συγκινημένη η φίλη του μοντέλου και της μητέρας του τόνισε μιλώντας στον Alpha: «Η μητέρα της μου είπε "να της πεις το τελευταίο αντίο, δεν μπορώ να έρθω"».

«Η οικογένεια ξεκληρίστηκε, πήρε την κάτω βόλτα. Υπήρχαν κάποια ψυχολογικά προβλήματα», πρόσθεσε η φίλη της οικογένειας εξηγώντας πως χάθηκε ο παππούς, ο θείος και ο αδερφός του μοντέλου ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Το μόνο στήριγμα ήταν η μανούλα της. Δυστυχώς είναι πολύ βαριά στο νοσοκομείο. Μπορεί αύριο να μην ζει, για τέτοια κατάσταση μιλάμε. Ήταν ένα παιδί που δεν πείραζε κανένα, ήταν γελαστή» τόνισε.

Τέλος, η οικογενειακή της φίλη μιλώντας για το μοντέλο είπε ότι είχε παραιτηθεί από τη ζωή. Η ίδια μάλιστα είπε ότι πήγαινε έξω από το σπίτι, άφηνε μπολάκια με φαγητό και εκείνη δεν τα έπαιρνε καν.

Σχετικές ειδήσεις

Άγιοι Θεόδωροι: Θρίλερ με τον θάνατο του φωτομοντέλου - Τα σκληρά «χτυπήματα» της μοίρας

Νεκρό φωτομοντέλο στους Αγίους Θεοδώρους