ΕΛΛΑΔΑ

Χρηστίδου: Πώς η συνεπιμέλεια που ζήτησε ο Μαραντίνης αλλάζει τα δεδομένα στη διατροφή

Χρηστίδου: Πώς η συνεπιμέλεια που ζήτησε ο Μαραντίνης αλλάζει τα δεδομένα στη διατροφή
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Eurokinissi

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη - Ο τραγουδιστής φέρεται να διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους - Η κίνηση του αυτή ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων το μεσημέρι της Τρίτης 4 Οκτωβρίου. Το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα έπειτα από αγωγή που κατέθεσε η παρουσιάστρια κατά του τραγουδιστή, για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου υποστηρίζει από την πλευρά της πως ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν καταβάλει το ποσό της διατροφής που έχει συμφωνηθεί για τα δύο παιδιά τους, Φίλιππο και Μιχαήλ Άγγελο. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο τραγουδιστής είναι ένοχος και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μήνες με τριετή αναστολή.

Η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή μίλησε στον Alpha εξηγώντας τι αλλάζει με τη συνεπιμέλεια των παιδιών, σε περίπτωση που η αίτηση του Θοδωρή Μαραντίνη γίνει αποδεκτή.

«Αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής, αλλαγή στην επικοινωνία σε ότι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια, αφού ελεγχτούν φορολογικά και τα οικονομικά τους στοιχεία, τότε το δικαστήριο αποφασίζει ότι ο καθένας υποχρεούται για την διατροφή, το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Όσο περνά ο καθένας χρόνο με τα παιδιά του, ταυτόχρονα σημαίνει πως θα αναλαμβάνει και τα έξοδα των παιδιών.

Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά της», είπε η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή στον Alpha.