ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Άγριο επεισόδιο σε Λύκειο - Μαθητές χτύπησαν καθηγητές

Λύκειο
Στο επεισόδιο συμμετείχαν και εξωσχολικοί
Intime News

Ένα πρωτόγνωρο και αδιανόητο επεισόδιο διαδραματίστηκε πριν από ελάχιστη ώρα σε Λύκειο του Αγρινίου

Με το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, μαθητές αλλά και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών.

Λίγο μετά τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές γρονθοκόπησαν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Επικράτησε πανικός, νεύρα ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές και συγκεκριμένα σε μαθήτρια.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, η ένταση δημιουργήθηκε από τη χθεσινή ημέρα και τα αίτιά της έχουν να κάνουν με τις εκλογές του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.(Πληροφορίες κάνουν λόγο για άγριο ξυλοδαρμό μαθητή)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους μιας και είναι γνωστοί.

Σχετικές ειδήσεις:

Αγρίνιο: Συμπλοκή μεταξύ μαθητών για την εκλογή 15μελούς

Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο μαθητής και διευθυντής μετά από συμπλοκή σε σχολείο

Βόλος: Γυναίκα εισέβαλε σε σχολείο και απειλούσε να μαχαιρώσει μαθητές