ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Απάντηση αστυνομικού σε Κούγια για την άφαντη 38χρονη

Ηράκλειο: Απάντηση αστυνομικού σε Κούγια για την άφαντη 38χρονη
Αιχμές συνδικαλιστή αστυνομικού για τον Αλέξη Κούγια
INTIME

Ο πρώην πρόεδρος των συνδικαλιστών αστυνομικών Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης έκανε μια ανάρτηση αφήνοντας αιχμές για τις δηλώσεις Κούγια σχετικά με την άφαντη 38χρονη Μ.Σ.

Κόντρα φαίνεται να ξεκίνησε ανάμεσα σε συνδικαλιστές αστυνομικούς του Ηρακλείου και τον δικηγόρο υπεράσπισης του 36χρονου, Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος σε ανακοίνωσή του την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, κατηγόρησε την αστυνομία Ηρακλείου πως εκθέτει την ΕΛΑΣ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη μη συλλαμβάνοντας την 38χρονη, για την οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου Γ. Πικράκης με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στον Αλέξη Κούγια λέγοντας ότι περιμένει να ανασκευάσει όταν συλληφθεί η 38χρονη.

Η ανάρτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού:

«Η τοπική Αστυνομία του Ηρακλείου κ. Κούγια έχει αποδείξει εμπράκτως ότι ΚΑΙ μπορεί να συλλάβει κακοποιούς ΚΑΙ να εξιχνιάσει εγκλήματα που έχουν απασχολήσει και συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία ( π.χ. ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου και σύλληψη δραστών μετά από ένοπλη αντιπαράθεση όπου κινδύνεψε η ζωή πολιτών και αστυνομικών , σύλληψη δραστών απαγωγής τοπικού επιχειρηματία, σύλληψη δραπετών κρατουμένων, εξιχνιάσεις ανθρωποκτονιών, εξαρθρώσεις συμμοριών και οργανώσεων εμπορίας ναρκωτικών και οργανωμένου εγκλήματος κ.λ.π., κ.λ.π.). Στελεχώνεται από αστυνομικούς αξιόμαχους, εκπαιδευμένους, με αίσθημα ευθύνης του όρκου που όλοι δώσαμε την πρώτη μέρα της θητείας μας. Ούτε έχουμε καλύψει δράστες ούτε είμαστε δικαστές ούτε μας ενδιαφέρει το προφίλ του δράστη ή του θύματος όταν υπάρχει έγκλημα και ιδιαίτερα κακούργημα. Υπηρετούμε τον Νόμο και την Δικαιοσύνη δίκαια προς όλους και τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν ακουμπάνε την ευνομούμενη τοπική κοινωνία του Ηρακλείου που τόσα χρόνια μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται. Ελπίζουμε σε λίγες μέρες ή ώρες που θα συλληφθεί η δράστιδα ( γιατί θα συλληφθεί) να εκδοθεί και νέα ανακοίνωση αποκατάστασης της πραγματικότητας.».