ΕΛΛΑΔΑ

Νέα φρίκη στην Κρήτη: Παππούς βίαζε την εγγονή του από 5 ετών

Νέα φρίκη στην Κρήτη - Παππούς βίαζε την εγγονή του από τα πέντε
Παππούς βίαζε την εγγονή του από την ηλικία των 5 ετών
eurokinissi.gr

Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια - Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον ίδιο της τον παππού στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για έναν 68χρονο άνδρα με καταγωγή από την Ινδία που διαπιστώθηκε, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της αστυνομίας ότι βίαζε και ασελγούσε στην ανήλικη εγγονή του από την ηλικία των 5 ετών, ενώ τη θώπευε από ηλικία 4 ετών.

Η ανήλικη που είναι πλέον 14 ετών, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο κόβοντας τις φλέβες της με ξυραφάκια ενώ βρισκόταν σε μία παιδική χαρά, αυτό στάθηκε αφορμή να αποκαλυφθεί αυτή η θλιβερή υπόθεση. Το συγκλονιστικό είναι ότι οι Ινδοί γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο δεν γνώριζαν τίποτα για την ανήθικη δράση του παππού.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 14χρονη, εκμυστηρεύτηκε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ρεθύμνου τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας και από εκεί ξετυλίχθηκε το κουβάρι της τραγικής ιστορίας που επίσης συγκλονίζει. Την Κυριακή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την αστυνομία και το πρωί της Τρίτης ο 68χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πληροφορίες του Cretalive, αναφέρουν ότι η τελευταία φορά, που ο άνδρας πήγε να ασελγήσει στην ανήλικη ήταν το 2020. Τότε ο μεγαλύτερος αδερφός του κοριτσιού που βρέθηκε στο σημείο σταμάτησε τον παππού πριν προχωρήσει και πάλι στην φρικιαστική του πράξη.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο με την κατηγορία για «βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια». Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Πράξεις οι οποίες έγιναν σε βάρος ανήλικης από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020 σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχετικές ειδήσεις