ΕΛΛΑΔΑ

Υπεξαίρεσε 217.000 ευρώ με πρόσχημα εγχείρηση

Υπεξαίρεσε 217.000 ευρώ με πρόσχημα εγχείρηση
Συγγενείς και φίλοι έχουν επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα δρόμου προκειμένου να...

Συγγενείς και φίλοι έχουν επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα δρόμου προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό των συνολικά 217.785 ευρώ που υπεξαίρεσε ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κεραμωτή Καβάλας.

Το περιβάλλον του 55χρονου υπαλλήλου των ΕΛΤΑ επιθυμούν να καλύψουν μέρος του ποσού προκειμένου η κατηγορία εις βάρος του να μετατραπεί σε πλημμέλημα από κακούργημα.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο οικονομικός ελεγκτής των ΕΛΤΑ. Καβάλας κατά τη διάρκεια του τακτικού οικονομικού ελέγχου που διενεργούσε στο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κεραμωτή διαπίστωσε έλλειμμα συνολικού ύψους 217.785,13 €. Όταν τελείωσε ο έλεγχος, και διαπιστώθηκε το πρόβλημα, ο 55χρονος προϊστάμενος έφυγε από το ταχυδρομικό κατάστημα δηλώνοντας πως αυτός ήταν που σταδιακά αφαίρεσε το ποσό από το ταμείο. Μάλιστα, προφασίστηκε λόγους υγείας ισχυριζόμενος ότι θα πήγαινε στην Ιταλία για εγχείρηση.

Οι πληροφορίες πάντως για το θέμα της υγείας του παραμένουν συγκεχυμένες καθώς κάποιες πηγές αναφέρουν πως όντως ο 55χρονος αντιμετώπιζε παλιότερο πρόβλημα με την υγεία του. Ο 55χρονος δεν έχει εγκαταλείψει τη χώρα αλλά βρίσκεται σ’ επαφή με νομικούς συμβούλους, ώστε να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εξέλιξη της υπόθεσης.

Ροή Ειδήσεων