ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια – Βιασμός 12χρονης: Έφτασαν τις 8 οι συλλήψεις

Σεπόλια – Βιασμός 12χρονης: Έφτασαν τις 8 οι συλλήψεις
INTIME

Σεπόλια: Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι Αστυνομικές αρχές μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης που δρομολόγησε εξελίξεις. Ακόμα δύο εντάλματα περιμένουν εκτέλεση. Τους 8 έφτασαν οι συλληφθέντες για την υπόθεση.

Τις οκτώ έχουν φτάσει οι συλλήψεις για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης σε δύο ακόμα σε εκτέλεση των ενταλμάτων που προέκυψαν μετά τη συμπληρωματική κατάθεση του θύματος.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί:

1) Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη

2) Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη

3) Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία

4) Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, κατηγορείται ότι τη βίαζε

5) Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, κατηγορείται ότι τη βίαζε

6) Ο Νικόλαος Κοντάρης, κατηγορείται ότι τη βίαζε

7) Ιδιωτικός υπάλληλος στη Δυτική Αττική, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά

8) 39χρονος πατέρας 9χρονου παιδιού, στο Μαρούσι

Τι έβγαλε η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης

Την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης δρομολόγησε η νέα κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η 12χρονη στη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολογου φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που πρέπει να βρεθούν ποινικά υπόλογα στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα αυτά είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία προκειμένου να δηλώσουν ότι είχαν κάνει χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής και είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονης, χωρίς όμως να τη συναντήσουν.

Όμως, η νέα κατάθεση της ανήλικης έδωσε ένα διάσταση στην υπόθεση αφού φέρεται να αναγνώρισε τρεις άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, ενώ φέρεται να απέδωσε ποινικό ρόλο και σε τέταρτο πρόσωπο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πράξη που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Σημειώνεται, ότι για την ίδια υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.

Σχετικές ειδήσεις