ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Ακόμα δύο συλλήψεις την Πέμπτη - Αναζητούνται άλλοι δύο

Σεπόλια: Ακόμα δύο συλλήψεις την Πέμπτη - Αναζητούνται άλλοι δύο
INTIME

Σεπόλια: Τρία από τα άτομα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ.

Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι Αστυνομικές αρχές μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης που δρομολόγησε εξελίξεις.

Συνολικά τις οκτώ έχουν φτάσει οι συλλήψεις για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης σε δύο ακόμα ενώ δύο ακόμα εντάλματα περιμένουν εκτέλεση, ύστερα από τη συμπληρωματική κατάθεση του θύματος.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί:

1) Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη

2) Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη

3) Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία

4) Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, κατηγορείται ότι τη βίαζε

5) Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, κατηγορείται ότι τη βίαζε

6) Ο Νικόλαος Κοντάρης, κατηγορείται ότι τη βίαζε

Την Πέμπτη συνελήφθησαν:

7) Ένας 35χρονος, ανεπάγγελτος από τη Δυτική Αττική, που δηλώνει εισοδηματίας.

8) 39χρονος, χωρισμένος πατέρας 9χρονου παιδιού, είναι υπάλληλος ασφαλείας που μένει στο Μαρούσι.

Τα δύο άτομα που αναζητούνται είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρονται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία.

Οι ίδιοι είχαν ενημερώσει ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Τι έβγαλε η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης

Την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης δρομολόγησε η νέα κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Όμως, η νέα κατάθεση της ανήλικης έδωσε ένα διάσταση στην υπόθεση αφού φέρεται να αναγνώρισε τρεις άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, ενώ φέρεται να απέδωσε ποινικό ρόλο και σε τέταρτο πρόσωπο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πράξη που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.