ΕΛΛΑΔΑ

Βιαστής με βαν: Τι έλεγε στο καφενείο της Λαυρεωτικής - Οι μαρτυρίες

Βιαστής με βαν: Τι έλεγε στο καφενείο της Λαυρεωτικής - Οι μαρτυρίες

Ανησυχούν οι κάτοικοι στην ανατολική Αττική μετά την είδηση ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο βιαστής με το λευκό βαν - Πώς τον ανακάλυψαν 

Ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι ο βιαστής με το λευκό βαν κυκλοφορεί ελεύθερος στην ανατολική Αττική. Ο βιαστής με το βαν είχε καταδικαστεί το 2016 σε 26 χρόνια για δύο βιασμούς παιδιών και μια απόπειρα βιασμού όμως σήμερα έξι χρόνια μετά την καταδίκη του και έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, είναι και πάλι έξω. Μάλιστα, κινείται στην περιοχή της Λαυρεωτικής, όπου ζει και εργάζεται.

Πώς ανακάλυψαν τον βιαστή με το βαν

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής στο MEGA, ο συγκεκριμένος άνδρας όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές και το πρώτο καμπανάκι «χτύπησε» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που δημιούργησε ανησυχία στους κατοίκους της Λαυρεωτικής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τη μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

«Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά κάτοικος της περιοχής που είδε τον βιαστή με το βαν.

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας».

«Πώς προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», αναρωτήθηκε. Ο κ. Δημήτρης ανέφερε μάλιστα ότι την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικοί.

«Κινδυνεύουν και άλλα παιδιά»

«Όσο επικίνδυνος μπήκε, τιμωρήθηκε και μπήκε στη φυλακή, τόσο επικίνδυνος βγαίνει», ανέφερε η μητέρα του 13χρονου αγοριού που παραλίγο δεν έπεσε θύμα του δράστη.

Η μητέρα του 13χρονου τότε αγοριού, που έπαιξε ρόλο στη σύλληψή του πριν από χρόνια, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα. Ήδη είναι σε κίνδυνο πάλι άλλα παιδιά. Βρίσκονται ήδη σε κίνδυνο. Θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο δεν είναι ‘λάθος συμπεριφορά, το αναγνωρίζω, μπαίνω στη φυλακή, εκτίω την ποινή μου, καταλαβαίνω το λάθος μου και βγαίνω διαφορετικός άνθρωπος’. Είναι μία προτίμηση. Ο άνθρωπος αυτός προτιμάει συγκεκριμένα πράγματα για να ικανοποιηθεί, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει βγαίνοντας».

Σχετικές ειδήσεις

Βιασμός 15χρονου: Ο Γολγοθάς της μητέρας και οι επισκέψεις στο σχολείο

Αυτός είναι ο «δράκος» της Νίκαιας - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Λαύριο: Σύλληψη 47χρονου για βιασμό 15χρονου – Είχε εμμονή με το άτυχο παιδί