ΕΛΛΑΔΑ

"Περήφανος" ο Mr Aspis, σε απόγνωση χιλιάδες...

"Περήφανος" ο Mr Aspis, σε απόγνωση χιλιάδες...
«Υπερήφανος για το οικοδόμημά του», το οποίο όταν κατέρρευσε παρέσυρε σε απόγνωση δεκάδες εργαζομένους και επενδυτές...

«Υπερήφανος για το οικοδόμημά του», το οποίο όταν κατέρρευσε παρέσυρε σε απόγνωση δεκάδες εργαζομένους και επενδυτές που έχασαν τα χρήματά τους, δήλωσε ο Mr Aspis, Παύλος Ψωμιάδης.

Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας απολογούμενος το περασμένο Σάββατο ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή, αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ενώ όπως είπε "με σκληρή δουλειά κατάφερα να στήσω όλο αυτό το οικοδόμημα για το οποίο είμαι υπερήφανος".

Ωστόσο όπως είπε η αρχή του τέλους για τον Όμιλο ήρθε μετά το Μάιο του 2008.«Από τότε και μετά είχαμε πρόβλημα σχετικής ρευστότητας, ισχυρίστηκε ο Π.Ψωμιάδης, ενώ η κατάσταση σύμφωνα με τον ίδιο επιδεινώθηκε με τη δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων των εταιριών του με αποτέλεσμα να αρχίσει να κλονίζεται η εμπιστοσύνη του κόσμου και να υπάρξει πτώση των ασφαλιστικών συμβολαίων.

Μάλιστα ο Π.Ψωμιάδης αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι ετοίμαζε τη διαφυγήτου στο εξωτερικό χαρακτηρίζοντας τις σχετικές καταγγγελίες πρώην συνεργάτη του ανυπόστατες και αποδίδοντας τες σε ζηλοφθονία

«Κάποτε μου είχε πει ότι ήθελε να γίνει σαν κι εμένα κι όχι να μείνει ένας απλός αναλογιστής» είπε ο Μr Aspis.

Διαβάστε επίσης: Στη φυλακή ο “Mr ASPIS”

Ροή Ειδήσεων