ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Θεσσαλονίκη: Αβάσταχτος είναι ο πόνος των γονέων της 21χρονης φοιτήτριας που πέθανε μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα.

Στον Alpha μίλησε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας με τα λόγια του να μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του για τον άδικο χαμό της κόρης του. «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό», ήταν το μόνο που κατάφερε να πει ο τραγικός πατέρας.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Νωρίτερα σήμερα η γυναίκα του προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό της 21χρονης. «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω», έγραψε στο Facebook η μητέρα του θύματος, που όλες αυτές τις μέρες περίμενε ένα θαύμα, για να σωθεί η 21χρονη.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Η νεαρή φοιτήτρια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της με την οικογένεια της να αποφασίζει να δωρίσει τα όργανά της, για να σωθούν άλλες ζωές.

Απολογείται ο 26χρονος και η 19χρονη συνεπιβάτιδα

Ο 26χρονος αφού παρήλθε το 48ωρο αυτόφωρο,παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ταυτοχρόνως η Τροχαία από την προηγούμενη ημέρα είχε ήδη προχωρήσει στη σύλληψη της 19χρονης. Όπως έγινε γνωστό, ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται -σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια. Κατηγορία η οποία αναμένεται να τροποποιηθεί, μετά τον θάνατο της νεαρής φοιτήτριας.

Αμετανόητος ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη

Συντετριμμένος εμφανίζεται τώρα ο 26χρονος που παρέσυρε 21χρονη φοιτήτρια με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι προέχει η κατάσταση της υγείας της. Ο 26χρονος παραδόθηκε την Πέμπτη στις Αρχές και κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

«Οφείλω να πω ότι αν η φοιτήτρια δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την Εγνατία σε σημείο χωρίς διάβαση, τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπάρχει διάβαση. Εγώ έφυγα από το σημείο γιατί δεν είχα άδεια παραμονής».

Δεν μπορεί να το διανοηθεί ο νους πως ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στη Θεσσαλονίκη, την παράτησε αιμόφυρτη στο δρόμο και εξαφανίστηκε.

Οι μαρτυρίες από τους περαστικούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα μπροστά στο φρικτό τροχαίο είναι πολλές με κάποιες μάλιστα να σοκάρουν. Σύμφωνα με το voria.gr, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στην ίδια πηγή ότι την στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του αδιανόητου περιστατικού αναφέρουν στο thestival.gr ότι πρόκειται για ένα σκούρο και «πειραγμένο» όχημα, το οποίο αφού πάτησε την κοπέλα έγινε «καπνός». Οι πολίτες που άκουσαν τον θόρυβο πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο για να δουν τι συνέβη, φώναζαν στον οδηγό να σταματήσει και ένας διανομέας κυνήγησε με το μηχανάκι το αυτοκίνητο, που κατάφερε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής.

Η ώρα του τροχαίου - Την παράτησε αιμόφυρτη

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα την Τρίτη 22/11 στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα στην οδό Εγνατία και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, όπου κάποιοι από αυτούς έτρεξαν να βοηθήσουν την κοπέλα. Άλλοι άνθρωποι κοίταξαν και απομνημόνευσαν τον αριθμό πινακίδας του ασυνείδητου οδηγού που διέφυγε.

Άμεσα οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διέκοψαν την κυκλοφορία και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην αιμόφυρτη κοπέλα μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο:

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις