ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο γιος μου ήταν για ώρες με τον πατέρα Αντώνιο»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο γιος μου ήταν για ώρες με τον πατέρα Αντώνιο»
Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η μητέρα του 19χρονου μίλησε για τη σχέση του παιδιού της με τον πατέρα Αντώνιο και τόνισε ότι αποκλείεται η πρεσβυτέρα να μην ήξερε τι γίνεται στο δωμάτιο - Έρχονται νέες καταθέσεις για την «Κιβωτό του Κόσμου». 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» μετά και τις καταγγελίες της μητέρας του 19χρονου ότι εδώ και δύο ημέρες το παιδί της δέχεται απειλές, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

Μιλώντας στο OPEN TV η μητέρα του 19χρονου ανέφερε πως γνώριζε όσα συνέβαιναν, όμως δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί ο γιος της, τής είχε πει ότι φοβόταν. Σύμφωνα μάλιστα με τη μητέρα του 19χρονου, το παιδί της έμενε για αρκετές ώρες στο ησυχαστήριο με τον πατέρα Αντώνιο. «Δεν μπορώ να πω τίποτα (για τις απειλές). Έχει κόψει την επικοινωνία μαζί μου εδώ και δύο μέρες. Δεν ξέρω, και εγώ ανησυχώ». Σε ερώτηση για το εάν γνώριζε όσα κατήγγειλε το παιδί της, η μητέρα του λέει:

«Σίγουρα, θέλω να δώσω πρώτα κατάθεση στην εισαγγελία και μετά να πω ό,τι θέλετε. Αυτό που είπα σε όλους, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν στο δωμάτιο, το ησυχαστήριο του πάτερ όταν ο γιος μου ήταν εκεί πάνω από 8 ώρες την ημέρα κλεισμένος μαζί του».

Στο ερώτημα με ποια δικαιολογία ήταν κλεισμένος μαζί του για ώρες, η μητέρα του 19χρονου απαντά: «Δεν ξέρω, να του μιλάει. Ρωτήστε τους. Εγώ τα ήξερα όλα, ο γιος δεν ήθελε, με κράταγε με νύχια και με δόντια. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει».

Νέες καταθέσεις από παιδιά που φιλοξενήθηκαν στις δομές

Εξελίξεις, πάντως, αναμένονται αυτή την εβδομάδα για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς σήμερα, Δευτέρα αναμένονται νέες καταθέσεις από παιδιά που μεγάλωσαν στη δομή, την ώρα που η Οικονομική Αστυνομία ελέγχει την διαδρομή των χρημάτων από δωρεές.

Παράλληλα με τους εισαγγελείς ανηλίκων που εξετάζουν τις καταγγελίες των παιδιών, ομάδα 8 εξειδικευμένων αστυνομικών και δημοσίων ελεγκτών ερευνούν τις χιλιάδες σελίδες αρχείων του λογιστηρίου της Κιβωτού του Κόσμου, προκειμένου να ελέγξουν την νομιμότητα των συναλλαγών. Την ίδια ώρα, συλλέγονται στοιχεία από τράπεζες και την ΑΑΔΕ.

Όταν συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία, το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών αλλά και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, θα υποβληθεί στην εισαγγελία από το νέο έτος.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Έλεγχοι σε φορολογικούς «παραδείσους»

Κιβωτός του Κόσμου: Νέες αποκαλύψεις από την 19χρονη Ευγενία

Κιβωτός του Κόσμου: Τα «αόρατα» παιδιά και η πίεση για ακίνητα σε συγγενείς