ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: «Κοιμόμουν όταν ξέσπασε φωτιά» - Τα σενάρια της Πυροσβεστικής

Κολωνός: «Κοιμόμουν όταν ξέσπασε φωτιά» - Τα σενάρια της Πυροσβεστικής

Ο πατέρας των παιδιών υποστηρίζει ότι κοιμόταν στον καναπέ όταν ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνού με την Πυροσβεστική να καταλήγει σε δύο σενάρια

Τα λεπτά μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς σε διαμέρισμα στον Κολωνό περιέγραψε στους αστυνομικούς ο πατέρας που συνελήφθη. «Κοιμόμουν στον καναπέ, τα παιδιά έπαιζαν. Όταν ξύπνησα είδα καπνούς στο σπίτι», φέρεται να υποστήριξε για τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας, τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα βρίσκονταν εκείνος και δύο από τα παιδιά του ενώ η μητέρα τους έλειπε από το σπίτι και το άλλο παιδί τους ήταν με τον παππού του.

Ο πατέρας ακόμη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έτρεξε να σώσει το ένα του παιδί και το άλλο δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά από την πυρκαγιά και να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Τα σενάρια για τη φωτιά στον Κολωνό

Σύμφωνα, πάντως, με τα σενάρια που εξετάζονται ο 5χρονος φαίνεται να ήταν μόνος σε κρεβάτι άλλου δωματίου και ο 7χρονος αδερφός του ενδέχεται να έπαιζε με αναπτήρα σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Η μια εκτίμηση της Πυροσβεστικής είναι πως ο 7χρονος ίσως, παίζοντας με τον αναπτήρα, να ξεκίνησε μια μικρής έκτασης φωτιά σε διάδρομο του σπιτιού. Το δεύτερο σενάριο είναι η φωτιά να ξεκίνησε από την κουζίνα, αφού βρέθηκε ένα μαγειρικό σκεύος εκεί και θα εξεταστεί από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής που θα ρίξει και φως στα πραγματικά αίτια της φωτιας.

Ήταν κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς που οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι. Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις