ΕΛΛΑΔΑ

Εκστρατεία αγάπης για να σωθεί ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο

Εκστρατεία αγάπης για να σωθεί ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο

O 14χρονος δίνει μάχη για να παραμείνει στη ζωή

Έκκληση να βοηθήσουμε τον 14χρονο Εφραίμ Τσικούρη από την Κάλυμνο, απευθύνει σε όλους μας ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά».

Από την ημέρα που γεννήθηκε ο Εφραίμ διαγνώστηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και τώρα, ο 14χρονος δίνει νέα μάχη για να παραμείνει στη ζωή. Στο πλαίσιο αυτό, ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά» έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα μία εκστρατεία αγάπης, με σκοπό να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα βοηθήσουν τον Εφραίμ, να κερδίσει για μία ακόμη φορά τη μάχη με τη ζωή.

Σύμφωνα με τη μητέρα του 14χρονου, Ειρήνη Κεφαλιανού, από την ημέρα της γέννησής του ο Εφραίμ διαγνώστηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς το έντερο του ήταν ολοσχερώς κλειστό.

«Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, όπου την επόμενη υποβλήθηκε σε κολοστομία. Ταυτόχρονα διαγνώστηκε ότι πάσχει από μωσαϊκό συνδρόμου Down. Σε ηλικία 11 μηνών πήγαμε στη Βοστώνη όπου σε διάστημα εννέα μηνών υποβλήθηκε σε δύο επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις για αποκατάσταση στο Tufts medical center. Μετά από τις επεμβάσεις και προοδευτικά παρουσίασε επιπλοκές δύσκολα αντιμετωπίσιμες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Εφραίμ και πρόσθεσε: «Παλεύαμε μόνοι μας ελλείψει πόρων, χωρίς αποτέλεσμα και με τον Εφραίμ να υποφέρει μέρα με τη μέρα. Με τη βοήθεια του κόσμου και της “Παιδικής Χαράς” κατάφερε ο Εφραιμάκος μας να φτάσει στην Αμερική τον Ιανουάριο του 2022. Ο Εφραίμ εξαιτίας του συνδρόμου Down και της νοητικής του κατάστασης δεν μπορεί να δεχτεί ως λύση την κολοστομία, γι’ αυτό η μόνη λύση να σωθεί βρίσκεται στην Αμερική. Δυστυχώς, αν και ξεκινήσαμε για τη Βοστώνη για ένα χειρουργείο, πρέπει άμεσα να υποβληθεί και σε ένα δεύτερο χειρουργείο για να ολοκληρωθεί η θεραπεία του και να γίνει καλά. Το κόστος της επέμβασης και της διαμονής μας είναι μεγάλο και δεν μπορούμε μόνοι μας να το καλύψουμε. Δεν έχουμε άλλη λύση από το να ζητήσουμε τη βοήθεια του κόσμου, να μας στηρίξει και να κερδίσει το παιδί μας τη μάχη με τη ζωή. Έχουμε κάνει τα πάντα και το μόνο που θέλουμε είναι να σώσουμε το παιδί μας και να γυρίσουμε πίσω στην Κάλυμνό μας, με το Εφραίμ γερό».

Η «Παιδική Χαρά», λοιπόν, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και καλεί τους Έλληνες της Βοστώνης, που θέλουν να σταθούν στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές, να επικοινωνήσουν μαζί της για να τους φέρει σε επαφή με την οικογένεια.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Να σημειώσουμε πως όταν κάνετε την κατάθεσή σας, είναι σημαντικό να γράψετε ως αιτιολογία το «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ» γιατί η «Παιδική Χαρά» χρειάζεται τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψει.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS

BIC: CRBAGRAA

BRAND’S NAME: 701

ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE: «Donation by + your full name».

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε με την «Παιδική Χαρά», είτε με μήνυμα inbox, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.