ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου λόγω πτώσης βράχων

Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου λόγω πτώσης βράχων
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Η κακοκαιρία Αριέλ έφερε προβλήματα στους δρόμους. Πτώση βράχων στην Αθηνών - Κορίνθου τα ξημερώματα της Πέμπτης και διακοπή κυκλοφορίας.

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Αριέλ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η Αττική δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με τα προβλήματα να κάνουν την εμφάνισή τους τις πρώτες πρωινές ώρες. Συγκεκριμένα, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου υπήρξε πτώση βράχων σε δύο σημεία, στο ρεύμα εισόδου προς την πρωτεύουσα, κοντά στην Κινέττα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, καθώς η τροχαία έσπευσε στο σημείο έτσι ώστε να αποτρέψει τυχόν περαιτέρω προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, υπήρξε και πρόσκρουση αυτοκινήτου στον έναν βράχο, χωρίς όμως να αναφέρονται τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σε κάθε περίπτωση, η διακοπή της κυκλοφορίας έφερε και το ανάλογο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο. Η κίνηση έκανε την εμφάνισή της πολύ νωρίς, καθώς από την Κινέττα ως τα Μέγαρα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας. Μάλιστα, οι καθυστερήσεις αποτυπώνονται και στον σχετικό χάρτη, καθώς τα οχήματα εκτρέπονται στην παλιά εθνική οδό από τον κόμβο Κινέττας ως τον κόμβο Μεγάρων.

Από εκεί και πέρα, αυξημένη ροή οχημάτων παρατηρείται και στην Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα εισόδου, από το ύψος της Αττικής Οδού και στην άνοδο του Κηφισού από Πέτρου Ράλλη ως Λένορμαν. Πυκνή ροή οχημάτων και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, την κάθοδο της Μεσογείων, τα δύο ρεύματα της Κηφισίας και στην άνοδο της Συγγρού. Αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις και στο κέντρο της Αθήνας, σε Σταδίου και Αμαλίας, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα για την ώρα στην παραλιακή και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας LIVE

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube