ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Έμμα-Απαρηγόρητοι οι γονείς

Χανιά: Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Έμμα-Απαρηγόρητοι οι γονείς

Θρήνος στα Χανιά για την 21χρονη Έμμα που την εγκατέλειψε ο οδηγός και η συνοδηγός αβοήθητη.

Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της 21χρονης Έμμα κατά τη διάρκεια της κηδείας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων.

Κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα έκλαιγε απαρηγόρητη στο πλευρό του αδερφού της. Απαρηγόρητος όμως ήταν και πατέρας της 21χρονης που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ντυμένη στα λευκά η μητέρα της Έμμας έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Δεν ήξερα ότι είχα τόσες πολλές δυνάμεις. Κανένα άλλο παιδί να μην πάει έτσι άδικα. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, γιατί το παιδί μου πήγε άδικα και δεν πρέπει να πάει κανένα άλλο παιδί έτσι. Κανένα άλλο παιδί», είπε η μητέρα της Έμμας.

«Από μικρή γνώριζα την Έμμα. Ήταν ένα αγαπητό παιδί, από μικρή. Χαρούμενη, ζωντανή, με ζωντάνια μέσα της. Εδώ έχουμε βαφτίσει και την αδερφή της. Ο πατέρας της είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, η μητέρα της είναι πολύ ευγενική. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά της, αλλά όμως στο τέλος οι γονείς έδειξαν το μεγαλείο τους και την αγάπη τους και στον κόσμο, προσφέροντας τα όργανα της. Καλό παράδεισο, να είναι στην αγκαλιά του Θεού, στη γωνιά των αγγέλων» είπε ο ιερέας του χωριού.

Δείτε το βίντεο του Star από τις «Αλήθειες με την Ζήνα»

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί ενώ ο κόσμος είχε κατακλύσει τον Ιερό Ναό για να της απευθύνει το… τελευταίο αντίο.

Συγγενείς, φίλοι της 21χρονης αλλά και της οικογένειας βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ για τον άδικο χαμό της Έμμας, καθώς ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε από κοντά τους για πάντα.

Σε 40χρονη χτυπά η καρδιά της Έμμας

Η καρδιά της Έμμας πλέον χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Το ήπαρ δόθηκε σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Στο μεταξύ σοκ προκαλεί η καταγγελία ότι την ώρα που η Έμμα ήταν χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος, κάποιος που έσπευσε να τη «βοηθήσει» της έκλεψε 1500 ευρώ που είχε πάνω της, χρήματα που της είχαν στείλει οι γονείς της.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα της μητέρας της Έμμας σε 40χρονη: «Πήρε μια καρδιά λιονταρίσια»

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον αδίστακτο ληστή της Έμμας

Η ανάρτηση που έκανε την Έμμα να δωρίσει τα όργανα της

Σχετικές ειδήσεις