ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Πνευμονική ανεπάρκεια παρουσίασε η 4χρονη που κατάπιε φυστίκι

Κρήτη: Πνευμονική ανεπάρκεια παρουσίασε η 4χρονη που κατάπιε φυστίκι

Κρήτη: Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο από την Σαντορίνη όπου παραμένει διασωληνωμένο

Επιδείνωση φαίνεται πως παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 4χρονης που βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από κατάπωση φυστικιού, καθώς εμφάνισε πνευμονική ανεπάρκεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Σαντορίνη, όταν το κοριτσάκι έφαγε φυστίκια, που όμως της προκάλεσαν σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, με τους γονείς της έντρομους να μην ξέρουν πως να την βοηθήσουν.

Από το κέντρο υγείας της Σαντορίνης, όπου και μετέφεραν οι γονείς την μικρή, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια και έτσι έγινε η αεροδιακομιδή της 4χρονης με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με το παιδί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το παιδί παραμένει διασωληνωμένο, ενώ στιγμή δεν έχουν φύγει από δίπλα της οι γονείς της που ζουν τον απόλυτο εφιάλτη βλέποντας το αγγελούδι τους να βιώνει κάτι τόσο σοβαρό.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Κρήτη κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας της μικρής με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να διαφύγει το παιδί τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Έμμας μετά την κηδεία

Κρήτη: Ελεύθερος ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε για ασέλγεια 10χρονης

Κρήτη: Η κατάρα της γιαγιάς που της βίασαν το ανήλικο εγγόνι