ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη δημοσίευσε η μητέρα της

Την τελευταία φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη δημοσίευσε η μητέρα της

Την τελευταία φωτογραφία της κόρης της, Ελένης Τοπαλούδη η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, δημοσίευσε η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου.

Αφορμή για την ανάρτησή της είναι η απόφαση των δολοφόνων να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο.

Σημειώνεται ότι η φτωογραφία της αδικοχαμένης φοιτήτριας είναι από τον Αύγουστο του 2018 και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο.

Η φωτογραφία της φοιτήτριας είναι από τον Αύγουστο του ίδιου έτους και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο.

«Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ήξερα μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία. Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστες, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν;» γράφει στην ανάρτησή της η Κούλα Αρμουτίδου και συνεχίζει:

«Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6.000 ευρώ. Πού θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; Γιατί; Γιατί;» αναρωτιέται στη συνέχεια.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κούλα Αρμουτίδου:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τοπαλούδη: Η κίνηση αγάπης ενός Ροδίτη προς τη μητέρα της

Γιάννης Τοπαλούδης: Στο όνομα της Ελένης δράσεις ελπίδας για τα παιδιά

Ελένη Τοπαλούδη: Οδός και αποκαλυπτήρια μνημείου στο Διδυμότειχο