ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κιβωτός του Κόσμου:Απειλητικό μήνυμα σε παιδιά που έκαναν καταγγελίες

Κιβωτός του Κόσμου:Απειλητικό μήνυμα σε παιδιά που έκαναν καταγγελίες
Κιβωτός του Κόσμου
Intime / φωτογραφία αρχείου

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα, η αστυνομία «όλα τα γνωρίζει και τα ερευνά».

Ένα απειλητικό μήνυμα προς τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, από άγνωστο αποστολέα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το μήνυμα δημοσίευσε η Realnews.

«Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις. Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί βγαίνοντας στα κανάλια, πήρατε αρκετή σημασία νομίζω. Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε την σκανδάλη. Και μην μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένειά μου και όχι απλά ένα κτίριο», αναφέρει το επίμαχο μήνυμα.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα, η αστυνομία «όλα τα γνωρίζει και τα ερευνά», ενώ όπως σημείωσε τα μηνύματα έχουν μεταφερθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εξετάζονται.

Στην αντεπίθεση η πλευρά του πατέρα Αντωνίου

Μετά την πρώτη επίσημη τοποθέτηση του πατέρα Αντωνίου μέσω του δικηγόρου του, Θρασύβουλου Κονταξή, έγινε γνωστό ότι ο ίδιος και η πρεσβυτέρα προχώρησαν στην ενοικίαση σπιτιού για να μείνουν και στην αγορά αποθήκης για να βάλουν τα πράγματά τους, έπειτα από την απόφαση να απομακρυνθούν από τη δομή του Κολωνο, όπου και διέμεναν.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα θα επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα όσα γίνονται εις βάρος τους και να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες, όπως λένε, που έχουν γίνει. Μάλιστα, έχουν προαναγγείλει μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Η ομάδα της Κιβωτού στο Facebook, η οποία μετονομάστηκε σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ακούγεται ότι είναι άρρωστο και το εξετάζει εκεί μία παιδίατρος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ομάδα, «αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!»

Την ανάρτηση συνοδεύει το βίντεο που ανέβηκε από στενό συνεργάτη του πατέρα Αντωνίου. Επίσης, σε σχόλιο ο διαχειριστής της ομάδας γράφει:

«Χθες στις 23.00 γυρνώντας στο διαμέρισμα τους όπου είναι μέσα στην Κιβωτο είδαν ότι η κλειδαριά ήταν αλλαγμένη χωρίς καμία προειδοποίηση και εννοείται παράνομα, ελπίζω να ακούσατε τον δικηγόρο της οικογενείας!

(Η ειδοποίηση πήγε στην Ραφήνα στην υποτιθέμενη "μεζονέτα"-διαμέρισμα 87τ.μ. 1ου ορόφου η οποία ανήκει στην οργάνωση και όχι στους ίδιους όπως λένε στα ΜΜΕ).

Το νέο Δ.Σ. γνώριζε πολύ καλά αυτήν την πληροφορία για το που μένει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα και θα μπορούσε να τους βρει ανά πάσα στιγμή και να τους ενημερώσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ!

Ο μικρός έπαθε πανικό οταν ειδε την μητερα του να κλαίει και ανέβασε πυρετό, ειδοποιήθηκε η παιδίατρος να έρθει για τον δει ωστόσο μέχρι να καταφθασει τους είχαν ήδη βγάλει από την Κιβωτό και αναγκαστικά ο μικρός πήγε στο αυτοκίνητο μιας και χθες είχε 11 βαθμούς Κελσίου!

Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορούσαν να βρουν την νεα Πρόεδρο του Δ.Σ. η οποία είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος μαζί της και πως θα έβρισκαν έναν τρόπο για να ανοίξουν το διαμέρισμα κάτι που επίσης δεν έγινε ποτέ!»

Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό 14χρονου

Κι ενώ η πλευρά του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας έχει περάσει στην αντεπίθεση μια νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό ενός 14χρονου έρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρώην εργαζόμενος στη δομή του Βόλου υποστήριξε ότι ένας 14χρονος ξυλοκοπήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από τέσσερις παιδαγωγούς, ενώ όταν τον Ιούλιο του 2022, το παιδί απομακρύνθηκε από τη δομή, ξυλοκοπήθηκε για δεύτερη φορά και επεστράφη πίσω.

Όπως σημείωσε ο πρώην εργαζόμενος, παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί καταβάλλουν προσπάθειες, τις τελευταίες ώρες, να «ανοιχτεί» το παιδί, ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τη δράση των παιδαγωγών, για να κληθούν, οι τελευταίοι, να δώσουν τις εξηγήσεις τους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σχετικές ειδήσεις