GOSSIP

Γιώργος Κιμούλης: H πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες

Γιώργος Κιμούλης: H πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες

Γιώργος Κιμούλης: Δεν είχε δώσει συνέντευξη εδώ και δύο χρόνια

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, που επιστρέφει σε λίγες μέρες στο θέατρο, μίλησε για την παράστασή του που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

«Ουσιαστικά το έργο μου μιλάει για το ότι κανείς δεν μπορεί να κρύψει το παρελθόν του. Και όση προσπάθεια κι αν κάνει κάποιος, το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο. Από εκεί και πέρα ένα άλλο θέμα το οποίο θίγει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν θεωρούν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μια πολύ σημαντική κοινωνική θέση. Ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν σε μια καριέρα. Όσο χώνονται στην καριέρα, τόσο χάνονται στην πραγματικότητα από αυτούς που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν. Αυτό το καταλαβαίνει όμως κανείς σε μεγαλύτερη ηλικία. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κιμούλης στη συνέντευξή του.

«Χώνονται στην καριέρα, μέσα σε αυτό το κυνηγητό και όσο χώνονται τόσο χάνονται στην πραγματικότητα από αυτούς που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν. Αυτό όμως το καταλαβαίνει κανείς σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν είναι πια αργά. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όσο κι αν προσπαθούμε να κρύψουμε το παρελθόν μας και τις πράξεις μας, δεν τα καταφέρνουμε στο τέλος. Αυτά εμφανίζονται και τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο. Πιστεύουμε, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, ότι όταν θα αποκτήσουμε μία σημαντική κοινωνική θέση, τότε θα μας αγαπήσουν οι άλλοι. Οι άλλοι θα μας αγαπήσουν για κάτι που έχουν δει σε εμάς, το οποίο έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε» κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Κιμούλη; Τι έχει κάνει;»

Επίθεση στην Κατερίνα Λέχου για τον Κιμούλη