ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Κοριτσάκι 2 ετών ήπιε χλωρίνη

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Κοριτσάκι 2 ετών ήπιε χλωρίνη
Κοριτσάκι 2 ετών από Κρήτη ήπιε χλωρίνη
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Οι συγγενείς του, αρνούνται να δοθεί στο μικρό κοριτσάκι, η κατάλληλη θεραπεία που είναι απαραίτητη δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

«Συναγερμός» σήμανε νωρίς το μεσημέρι στο ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, όταν το τηλεφωνικό κέντρο κλήθηκε, προκειμένου οι διασώστες να σπεύσουν για παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν στο νοσοκομείο ένα παιδάκι που ήπιε χλωρίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών το οποίο οι διασώστες παρέλαβαν από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο.

Εσπευσμένα, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείou Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική καθώς η κατάστασή του, παρότι είναι σταθερή, χρήζει εντατικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι συγγενείς του, αρνούνται να δοθεί στο μικρό κοριτσάκι, η κατάλληλη θεραπεία που είναι απαραίτητη δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 4χρονης που έφαγε φυστίκι

Τραγωδία-Σέρρες: «Το παιδί έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο»

Κρήτη: Παιδί έπεσε από τουριστικό τρενάκι όσο αυτό ήταν εν κινήσει