Σέρρες: «Δεν ήθελε να πάει σχολείο εκείνη την ημέρα», λέει ο θείος του 11χρονου

Newsbomb

Σέρρες: Ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν για το τραγικό περιστατικό που έβαλε πρόωρο τέλος στη ζωή του ανιψιού του 

Την αποκάλυψη ότι ο 11χρονος που έχασε τη ζωή του στις Σέρρες μετά την έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου δεν ήθελε να πάει στο σχολείο εκείνη την ημέρα έκανε ο θείος του παιδιού στην εκπομπή Live News.

Ο Θεόδωρος Καντάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τον τραγικό θάνατο του αγοριού λέγοντας, πως η οικογένεια αυτή τη στιγμή το μόνο που ζητάει είναι να μην πάει «χαμένος» ο θάνατος του παιδιού τους και να λαμβάνονται σε όλα τα σχολεία από εδώ και πέρα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να μην συμβεί ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό.

Μάλιστα ο κ. Καντάς αποκάλυψε πως ο ανιψιός του το πρωί της τραγικής εκείνης μέρας είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να πάει στο σχολείο.

Ο θείος του αδικοχαμένου παιδιού ανέφερε δε πως στο σχολείο βρισκόταν και η μικρότερη αδελφή του 11χρονου, που είδε τον αδελφό της την ώρα που τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

«Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος», δήλωσε ο κ. Καντάς.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις για το τραγικό περιστατικό, του εργολάβου και του ηλεκτρολόγου που έκαναν τις εργασίες στο λεβητοστάσιο εκείνη την ημέρα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και σωματικών βλαβών κατά συρροή.

Την ίδια ώρα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 11χρονου στο Α νεκροταφείο Σερρών όπου η οικογένεια είπε το τελευταίο αντίο στο μικρό αγόρι που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του με ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Σερρών να έχει βυθιστεί στο πένθος.

Οι σημαίες στο δημαρχείο κυματίζουν μεσίστιες, ενώ σήμερα όλα τα σχολεία έμειναν κλειστά. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας επιμένει στην απόδοση ευθυνών αναφέροντας ότι κάποιοι μετέτρεψαν σε ωρολογιακή βόμβα το σχολείο.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Οργή και θλίψη στην κηδεία του 11χρονου

Νεκρό παιδί στις Σέρρες: Συλλήψεις για την έκρηξη στο λέβητα

Σέρρες: Συγκινούν οι συμμαθητές του 11χρονου-«Κάντε χώρο εκεί ψηλά...»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved