ΕΛΛΑΔΑ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Το χρονικό του τροχαίου και το θετικό αλκοτέστ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Το χρονικό του τροχαίου και το θετικό αλκοτέστ
Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από το τροχαίο δυστύχημα στην Κυψέλη με τον νεκρό πατέρα τριών παιδιών δεν έχει κάνει πολλές εμφανίσεις... 

Ένας 60χρονος μοτοσικλετιστής, πατέρας τριών παιδιών, νεκρός, ένα κατεστραμένο ΙΧ και τέσσερα αυτοκίνητα με σοβαρές, υλικές ζημιές είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της 12ης Οκτωβρίου.

Δυο μήνες μετά έγινε γνωστό πως το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4, Κυβέλης Χατζηευστρατίου, ήταν θετικό. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, η αιθυλική αλκοόλη στον οργανισμό της ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή της Κυψέλης. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν ήταν πατέρας τριών παιδιών, που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη μοιραία στιγμή, είχε πάει μία παραγγελία και επέστρεφε στο μαγαζί.

Η υπάλληλος του 60χρονου ανησύχησε, καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει στο μαγαζί. Αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του. Εκείνη βγήκε τρέχοντας στον δρόμο και στη συμβολή των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους είδε το μηχανάκι του πεσμένο στη μέση του δρόμου.

«Έμεινε εκεί και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες»

«Δεν έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει μαζί της, δεν μπορώ να την βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά, έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι σοκαρισμένος, έμαθα ότι έμεινε εκεί η κόρη μου και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Τι να σας πω είμαι σε σοκ…».

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω ακριβώς πως συνέβη. Είμαι στην Κέρκυρα όπου και εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα είχε κανονικά η κόρη μου, απλά είναι μικρή ακόμα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της» ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα της, ο οποίος -εμφανώς σοκαρισμένος- είχε μιλήσει στην Κατερίνα Καινούριου λίγη ώρα μετά το τροχαίο.

Σχετικές ειδήσεις

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το αλκοτέστ του μοντέλου για το τροχαίο