ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνοιξε τρύπα στον δρόμο λόγω της κακοκαιρίας και γυναίκα έπεσε μέσα

Εξάρχεια: Άνοιξε τρύπα στον δρόμο λόγω της κακοκαιρίας και γυναίκα έπεσε μέσα
GLOMEX

Η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική έκανε το οδόστρωμα να υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα στον δρόμο και να πέσει γυναίκα μέσα

Καθίζηση εδάφους σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου, όπου μία γυναίκα περπατούσε και έπεσε μέσα σε μία τρύπα που σχημάτισε το έδαφος, λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας που «χτύπησε» την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου την Αττική.

Συγκεκριμένα περίπου στις 10:00 το πρωί από τη σφοδρή βροχόπτωση, το οδόστρωμα υποχώρησε και άνοιξε τρύπα με αποτέλεσμα η γυναίκα που περνούσε από εκείνο το σημείο να πέσει μέσα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το συμβάν που οδήγησε σε κίνδυνο τη γυναίκα.

«Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10.30 με 11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το «χάσμα» του εδάφους και οι τεχνικές «δυνάμεις» έφτασαν στο σημείο το απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ», είπε αρχικά.

«Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά», συμπλήρωσε ο κ. Αποστολόπουλος.