ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πουλά δίσκους για να επιβιώσει

Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Eurokinissi

Την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση έκανε φίλος του, ο οποίος τόνισε ότι ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έχει φτάσει στο σημείο να πουλά δίσκους από την προσωπική του συλλογή για να τα βγάλει πέρα. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έναν χρόνο μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για το revenge porn, βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει φτάσει στο σημείο να πουλά δίσκους που έχει για να επιβιώσει. Χαρακτηριστικά φίλος του ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τα εξής: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει».

Μάλιστα, ο φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου συμπλήρωσε: «Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό».

«Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου» υπογράμμισε φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Πρωινό.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του φίλου, την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλου πουλά δίσκους, του την έκανε ο ίδιος. Γι' αυτό και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου ‘τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;’ Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου ‘ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω ‘γω κομμάτια…’. Μου λέει, ‘δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω’. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν».