ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα – Το σπαρακτικό της μήνυμα

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα – Το σπαρακτικό της μήνυμα
Ο υποσμηναγός Μάριος - Μιχαήλ Τουρούτσικας

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, του υποσμηναγού που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το Phantom F-4 στο οποίο επέβαινε κατέπεσε στην Ανδραβίδα - «Ο Μάριος είχε όνειρα για τη ζωή» λέει ο πατέρας του μέσα από το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Στο πένθος είναι βυθισμένη η οικογένεια του 29χρονου Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ακομα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους δε βρίσκεται πια στη ζωή και ότι αύριο Πέμπτη θα το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία του υποσμηναγού θα πραγματοποιηθεί στο Πικέρνι Αρκαδίας, το χωριό που ο 29χρονος πιλότος μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια καθώς η μητέρα θέλει να τον έχει κοντά της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του άτυχου 29χρονου, κ. Σταυρούλα βρίσκεται απομονωμένη και προσπαθεί με δυσκολία να γράψει δύο λόγια για την εξόδιο ακολουθία. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον πόνο που βιώνει η σκέψη της είναι και στους γονείς του 31χρονου Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος αγνοούταν μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης. «Το μυαλό και η καρδιά μου είναι στους ανθρώπους του αγνοούμενου συναδέλφου του γιου μου, του Στάθη. Εύχομαι να έχει καλή έκβαση και να βρεθεί το παιδί τους ζωντανό», ανέφερε λίγο πριν επιβεβαιωθούν οι φόβοι όλων και ανακηρυχθεί και επίσημα νεκρός ο κυβερνήτης του μοιραίου Phantom, Ευστάθιος Τσιτλακίδης.

Συγκινεί ο πατέρας του υποσμηναγού: «Ο Μάριος είχε όνειρα για τη ζωή»

Την ίδια στιγμή ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου, λίγες ώρες πριν το τελευταίο «αντίο» θέλησε να αποχαιρετίσει τον γιο του απευθύνοντας δύο λόγια για αυτόν από την κάμερα της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα» και μέσα από το παιδικό δωμάτιο του γιου του.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου, έχοντας μπροστά του τις φωτογραφίες του, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που «έφυγε» γρήγορα. Έναν 29χρονο που είχε όνειρα για το μέλλον, που αγαπούσε τη δουλειά του και ονειρευόταν πάντα να πετάει μαχητικά αεροσκάφη.

«Ο Μάριος ήταν περήφανος που ήταν πιλότος. Εγώ φοβόμουν, είχα το κακό στο μυαλό μου. Εκείνος δεν το σκεφτόταν. Έλεγε στη μητέρα του ότι αυτά τα αεροπλάνα είναι ασφαλή», είπε συγκινημένος και δήλωσε ότι όταν άκουσε για την πτώση του αεροσκάφους ήταν σίγουρος ότι μέσα ήταν το παιδί του.

«Τώρα ξεκινούσε τη ζωή του. Ήταν με μια κοπέλα που συγκατοικούσαν, είχε όνειρα για το μέλλον. Τίποτα δεν πρόλαβε να κάνει», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Θρήνος για τον άτυχο πιλότο Στάθη Τσιτλακίδη: Τι λένε ο αδελφός και ο θείος του στο Newsbomb.gr

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι συγγενείς του Σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, 31 ετών, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom, το οποίο κατέπεσε στον Κυπαρισσιακό κόλπο το πρωί της Δευτέρας 30/1.

Στον τόπο καταγωγής του, στον Γρανίτη Δράμας, οι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί, χαμηλών τόνων, που όνειρό του ήταν να γίνει ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο κύριος Άρης Κεραμίδης, θείος του άτυχου πιλότου, μίλησε στο newsbomb.gr και δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό του ανηψιού του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στάθης Τσιτλακίδης ήταν ένα καλό παιδί που ετοιμαζόταν να παντρευτεί και πολύ έμπειρος πιλότος. Όπως τόνισε, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Γρανίτης της Δράμας κι από μικρός έλεγε πως ήθελε να πετάξει μαχητικά αεροπλάνα. Για τους γονείς του, ο Άρης Κεραμίδης ανέφερε πως είναι σε σοκ, ότι δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι χάθηκε έτσι ξαφνικά ο γιος τους.

Ο ίδιος, τόνισε ότι αυτό που ζητάει η οικογένεια είναι να διαλευκανθούν στο έπακρο τα αίτια της μοιραίας πτώσης του Phantom που προκάλεσε τον θάνατο του ανηψιού του και του συναδέλφου του Μάριου Τουρούτσικα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε επίσης με τον αδερφό του Στάθη Τσιτλακίδη, Στέλιο, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος και αρκέστηκε μας πει το εξής: «Μας ενημέρωσαν λίγο νωρίτερα από την ανακοίνωση, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός ΓΕΑ για τον χαμό του αδερφού μου».

Σημειώνεται πως ο Στάθης Τσιτλακίδης, εκτός από τον Στέλιο, είχε ακόμα μια αδερφή, τη Μιχαέλα.

Σχετικές ειδήσεις