ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αλόννησο η μητέρα της Καρολάιν χωρίς τη Λυδία - Η αντίδραση των γονιών του Αναγνωστόπουλου

Στην Αλόννησο η μητέρα της Καρολάιν χωρίς τη Λυδία - Η αντίδραση των γονιών του Αναγνωστόπουλου
Καρολάιν Κράουτς
Intime / φωτογραφία αρχείου

Η οικογένεια της Καρολάιν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει επαφές με τους γονείς του συζυγοκτόνου.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις μεταξύ των οικογενειών της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ειδικά το τελευταίο διάστημα, καθώς όπως φαίνεται οι γονείς του συζυγοκτόνου δεν έχουν καμία επαφή με την εγγονή τους.

Όπως έχει δηλώσει και ο πατέρας της Καρολάιν πριν λίγο καιρό, η μικρή Λυδία βρίσκεται με τη θείας της στις Φιλιππίνες και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου.

Μάλιστα, οι γονείς του πιλότου όταν είδαν ότι η μητέρα της Καρολάιν γύρισε στην Αλόννησο χωρίς το παιδί κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν παράβαση του όρου επικοινωνίας με την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν επέστρεψε στην Αλόννησο για λίγες ημέρες, ενώ η Λυδία έμεινε στις Φιλιππίνες, στην αδερφή της Καρολάιν. Φίλος της οικογένειας επιβεβαίωσε την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στο νησί και ανέφερε ότι «το μόνο που την πικραίνει είναι που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ανέφερε ότι «η Σουζάνα επέστρεψε στην Αλόννησο για μια σύντομη διαμονή, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες διοικητικές λεπτομέρειες και θα επιστρέψει σύντομα στις Φιλιππίνες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις οι γονείς του Αναγνωστόπουλου έμαθαν για την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στην Αλόννησο, μετέβησαν οι ίδιοι στο νησί για να δουν αν είχε μαζί την εγγονή τους, καθώς έχουν δικαίωμα, με βάση δικαστική απόφαση, τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα να βλέπουν τη μικρή.

Πήγαν στο σπίτι, όπου φέρεται να μην τους άνοιξαν καν την πόρτα και όταν διαπίστωσαν ότι η Λυδία δεν είναι μαζί της κάλεσαν την αστυνομία. Οι γονείς της Καρολάιν, ωστόσο, τους παρέπεμψαν στον δικηγόρο τους.