ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Τσιτλακίδης: Το βίντεο με τον άτυχο σμηναγό να χορεύει ζεϊμπέκικο

Στάθης Τσιτλακίδης: Το βίντεο με τον άτυχο σμηναγό να χορεύει ζεϊμπέκικο
Το ζεϊμπέκικο του Στάθη Τσιτλακίδη
MEGA/Glomex

Ένας φίλος του Στάθη Τσιτλακίδη ανέβασε στα σόσιαλ μίντια ένα βίντεο με τον άτυχο σμηναγό να χορεύει ζεϊμπέκικο. 

Βαρύ είναι το κλίμα και στη Δράμα, αφού αύριο, Παρασκευή, στις 12:00 θα γίνει η κηδεία του σμηναγού, Στάθη Τσιτλακίδη. Οι γονείς, οι φίλοι και τα αδέρφια του άτυχου σμηναγού είναι συντετριμμένοι ενώ ένας φίλος του ανέβασε στα social media ένα βίντεο που φαίνεται ο νεαρός να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Στην κηδεία του Στάθη Τσιτλακίδη θα δώσουν το «παρών» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τα δάκρυα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην κηδεία του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Στην κηδεία του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα παρευρέθηκαν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, όπως και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνηση τους την ώρα που εκφώνησε τον επικήδειο η μητέρα του υποσμηναγού.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφανώς συγκινημένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συγκίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μετά το πέρας της κηδείας του Μάριου-Μιχαήλ Τουρουτσίκα ο πρωθυπουργός μετέβη στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Ξεκινώ καταθέτοντας την οδύνη όλων για τα δύο παλικάρια της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Επέστρεψα μόλις -ήμασταν μαζί και με τον υπουργό και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης- από την κηδεία του υποσμηναγού Τουρούτσικα, ενώ δυστυχώς μόλις χθες έγινε γνωστή και η απώλεια του σμηναγού Τσιτλακίδη», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι στιγμές θλίψης αλλά και μεγάλης υπερηφάνειας για τους ήρωες πιλότους μας, αυτούς που καθημερινά αναγκάζονται να δοκιμάζουν και τα δικά τους όρια, αλλά και τα όρια των μηχανών τους στους ελληνικούς ουρανούς. Έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με τον θάνατο για να μπορούμε να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Η πατρίδα δεν τους ξεχνά και πάντα τους τιμά».