ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία θα αλλάξει επώνυμο - «Δεν μπορεί να έχει το επίθετο του δολοφόνου»

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία θα αλλάξει επώνυμο - «Δεν μπορεί να έχει το επίθετο του δολοφόνου»

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, αποκάλυψε πως η εγγονή του θα αλλάξει επώνυμο ώστε να μην έχει αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στην αποκάλυψη ότι η μικρή Λυδία, η κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο θα αλλάξει το επίθετο της, προχώρησε ο πατέρας του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει».

«Ο νόμος στην Ελλάδα είναι σαφής σχετικά με τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να αλλάξει το όνομά του. Αν θα πάρει το όνομα της μητέρας της ή το όνομα του συζύγου της αδελφής της, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Η Λυδία θα μπορεί να κάνει αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα» ανέφερε ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις

Στην Αλόννησο η μητέρα της Καρολάιν χωρίς τη Λυδία - Η αντίδραση των γονιών του Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεσπά για τη δολοφονία της Καρολάιν ο πατέρας της

Πατέρας Καρολάιν για Γλυκά Νερά: Η Λυδία δεν έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα