ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλείνει η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα στις 23:00

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλείνει η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα στις 23:00
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα «κόβει στα δύο» την Ελλάδα - Κλείνει την Αθηνών - Λαμίας η Τροχαία το βράδυ της Κυριακής.

Για περίπου τρεις ώρες ήταν κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας την Κυριακή (5/2), λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα στην Αττική. Από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και τα Οινόφυτα απαγορευόταν η κυκλοφορία ενώ όταν αυτή επετράπη, περίπου στις 17:30, αυτό συνέβαινε μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Εθνική Οδός θα κλείσει ξανά στις 23:00 της Κυριακής (5/2), από τη γέφυρα Καλυφτάκη ως τα Οινόφυτα, και στα δύο ρεύματα για λόγους ασφαλείας. Η επιδείνωση που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τα ξημερώματα της Δευτέρας οδήγησε την Τροχαία σε αυτή την απόφαση.

Επιπλέον, κλειστό παραμένει και μεγάλο τμήμα της Αττικής Οδού, από την είσοδο στην Ελευσίνα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και μέχρι τον κόμβο με την Εθνική Οδό, κι από το ίδιο σημείο μέχρι την Περιφερειακή Αιγάλεω στο αντίθετο ρεύμα.

Τέλος, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αταλάντης και Θερμοπυλών προχώρησε σε προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις Ράχες Φθιώτιδας μέχρι και το Κάστρο Βοιωτίας στο ρεύμα προς Αθήνα.