ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: «Ο προπονητής Τάε Κβον Ντο είχε χάσει σχεδόν τα μισά παιδιά από τον σύλλογό του»

Προπονητής Τάε Κβον Ντο
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο, ο οποίος συνελήφθη στην Ηλιούπολη και κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων στην Ηλιούπολη

Ο 44χρονος πατέρας ενός παιδιού βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ελληνικής ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο, Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης. Μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε πως έχει συγκλονιστεί με τις αποκαλύψεις.

«Έπεσα από τα σύννεφα»

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο κ. Χατζηδοπαυλάκης: «Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί με τον συγκεκριμένο μέναμε στον ίδιο δρόμο και στην ίδια περιοχή. Γνωριζόμασταν πολύ καλά κι ήξερα τον αγώνα που κάνει για να μεγαλώσει το παιδί του».

Μετά την κρίση που προέκυψε λόγω του κορωνοϊού άφησε το σπίτι που έμενε ο προπονητής και πρόσθεσε ο Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης ότι έβλεπε έναν άνθρωπο πολύ επικοινωνιακό και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά.

Αναφορικά με τον σύλλογο που είχε ο 44χρονος είπε ο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ελληνικής ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο: «Ήταν ένας προπονητής που είχε έναν μικρομεσαίο σύλλογο, προερχόταν από το χώρο κι ως αθλητής κι είχε αρκετές επιτυχίες.

«Τον τελευταίο καιρό, δεν είχαν μείνει ούτε τα μισά στον σύλλογό του»

Στον σύλλογό του είχε αρκετά παιδιά, περίπου 200 – 250, αλλά τον τελευταίο καιρό, όπως μαθαίνουμε, δεν είχαν μείνει ούτε τα μισά στον σύλλογό του. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν συμμετείχε σε αγώνες της ελληνικής ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο, γιατί δεν μπορούσε να μαζέψει τα χαρτιά του, έτσι ώστε να μπει στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

«Δεν είχαμε καμία καταγγελία»

Επίσης, ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί η ομοσπονδία καμία καταγγελία και τόνισε «αν είχαμε καταγγελία, να είστε σίγουροι ότι η ελληνική ομοσπονδία θα το είχε πάει η ίδια το θέμα στον Εισαγγελέα».

Στην συνέχεια ο κ. Χατζηδοπαυλάκης ανέφερε ότι δόθηκε εντολή να αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον κατηγορούμενο.