ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: «Ο δράστης μιλούσε ρωσικά» - Τι κατέθεσαν οι 16χρονοι για την αιματηρή επίθεση

Λαγονήσι: «Ο δράστης μιλούσε ρωσικά» - Τι κατέθεσαν οι 16χρονοι για την αιματηρή επίθεση

Πολλά ερωτήματα έχει αφήσει το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Λαγονήσι

Δύο 16χρονοι περπατούσαν αμέριμνοι όταν άγνωστος που κατέβηκε από ένα μαύρο αυτοκίνητο άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο πόδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί που ερευνούν την περίεργη επίθεση αναζητούν ένα τζιπ Suzuki με φιμέ τζάμια.

Οι δύο νεαροί φέρεταιν να κατέθεσαν ότι ο δράστης μιλούσε ρωσικά και προσπάθησε μάλιστα να βάλει με τη βία στο τζιπ τον τραυματισμένο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι 2 ανήλικοι προσπέρασαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο δράστης. Εκείνος κατέβηκε από αυτό και άρχισε να τους μιλάει σε έντονο ύφος. Οι δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να τρέχουν και τότε ένα από τα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 16χρονο στο πόδι.

«Ο τόνος της φωνής του ήταν σαν τους βρίζει και στα πέντε μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδi, έτσι ξαφνικά», κατέθεσε οικογενειακός φίλος του 16χρονου.

Οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν το κίνητρο του δράστη

Τον ανήλικο μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στο μηρό ο πατέρας του, ο οποίος σε κατάσταση μεγάλης έντασης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είπε στους αστυνομικούς: «Βρείτε τον δράστη, γιατί αν τον βρω μπροστά μου εγώ, θα τον σκοτώσω».

Άμεσα παρασχέθηκαν όλες οι πρώτες βοήθειες και άμεσα διενεργήθηκαν οι απαιτούμενες εξετάσεις. Ο νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, τονίζει ο διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αναφορές για το ρόλο ατόμων που φέρονται κατά τις βραδυνές ώρες να δίνουν το παρών σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής. Στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών που εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Λαγονήσι: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της επίθεσης σε 16χρονο - Ελεύθεροι οι 4 προσαχθέντες

Λαγονήσι: Άγνωστοι πυροβόλησαν 16χρονο - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Λαγονήσι: Εκτός κινδύνου ο 16χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών