ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει

Σε κατάσταση συναγερμού εξακολουθούν να παραμένουν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πείσουν τη γυναίκα που απειλεί να αυτοκτονήσει από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή Ντεπώ, να παραδοθεί.

Στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τη γυναίκα ωστέ να μη προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η γυναίκα απειλεί να πέσει στο κενό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της περιοχής, η γυναίκα μπήκε στην νεόδμητη επταώροφη οικοδομή, η οποία όπως λένε οι ίδιες μαρτυρίες είναι υπό κατασκευή εδώ και δύο χρόνια.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής όταν η γυναίκα, περίπου 60 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα επταώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Γαβριηλίδη στην περιοχή Ντεπώ και απειλεί να πέσει στο κενό.

Στο σημείο παραμένει δύναμη της Αστυνομίας που έχει αποκλείσει τον δρόμο στο σημείο αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έτσι ώστε να συνδράμει άμεσα σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

Διαβάστε επίσης:

Λήξη συναγερμού στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 39χρονος αγνοούμενος

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 21χρονη μετά από τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας