ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με νεκρό τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Λαγονήσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με νεκρό τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ
iRafina

Καρέ καρέ πως έγινε η σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή στον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ στο Λαγονήσι.

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Λαγονήσι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr.

Το αιματηρό συμβάν έγινε στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου, με ένα αυτοκίνητο να παρασέρνει τον άτυχο δικυκλιστή πέφτοντας πάνω του με σφοδρή ταχύτητα, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 66χρονος φέρεται να εκτελούσε προσπέραση ενός προπορευόμενου βαν, όταν ξαφνικά χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο 66χρονος επρόκειτο για ένα από τα πιο κομβικά πρόσωπα, εκ της θέσης που κατείχε στον Οργανισμό τόσο ως προς τη λειτουργία του ΟΣΕ σε επίπεδο κυκλοφορίας, όσο και στο επίπεδο της διερεύνησης της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Αδενδρο το 2017.

Το έγγραφο με τις προτάσεις που είχε λάβει ο νεκρός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Μάλιστα ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ λάμβανε έγγραφα με προτάσεις για βελτιώσεις στον ΟΣΕ, από τους συναδέλφους του.

Ένα από αυτά αυτά είχε σταλεί στον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Χρυσάγη, ο κατηγορούμενος επιθεωρητής κυκλοφορίας που συνελήφθη για το δυστύχημα στα Τέμπη, σχετικά με αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε πρόσωπα και θέσεις κλειδιά στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Όπως διακρίνεται στο έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha, ο επιθεωρητής προτείνει υπεύθυνο κεντρικό σταθμάρχης Λάρισας τον κ. Ζήνδρο ο οποίος, ήταν στη θέση του σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων, τη νύχτα της τραγωδίας

Ο δεύτερος που προτείνεται για τη θέση της γραμματείας είναι ο έμπειρος σταθμάρχης Λάρισας που κατηγορείται ότι έφυγε από τη θέση του αφήνοντας μόνος τον 59χρονο άπειρο σταθμάρχη.

Ακόμη προτείνεται το όνομα ενός συναδέλφου τους.Όπως λοιπόν φαίνεται από το συγκεκριμένο έγγραφο ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης είχε εποπτεία των αποφάσεων και ήταν αυτό το πρόσωπο στον οποίο κατέληγαν οι προτάσεις, τις οποίες έκανε αποδεκτές.

Σχετικές ειδήσεις