ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: «Σκουπίδι, απόβρασμα...» - Ξεσπά κατά του 66χρονου ο λυράρης του «Σασμού»

Ηράκλειο: «Σκουπίδι, απόβρασμα...» - Ξεσπά κατά του 66χρονου ο λυράρης του «Σασμού»
O Ηλίας Παλιουδάκης με τον πρωταγωνιστή του Σασμού, Ορφέα Αυγουστίδη.
Instagram

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού στην Κρήτη

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η μαρτυρία του ανήλικου αγοριού που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 66χρονο λυράρη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Ηλίας Παλιουδάκης, λυράρης και τραγουδιστής, γνωστός, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός».


Στο Instagram, λοιπόν ο Ηλίας Παλιουδάκης έγραψε:

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;

Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα».

Σχετικές ειδήσεις